Kuntolaakso

Kuntolaakso
Kuopion Kuntolaaksossa luotetaan korroosionkestävään Magnelis® -materiaaliin.

Kuntolaakso on paitsi Kuopion KalPan kotihalli, myös laaja rakennus- ja korjaushanke, joka kattaa uima- ja jäähallin sekä pysäköintipalvelut. Kuntolaakso toteutetaan elinkaarihankkeena.

Tilaaja Kuopion kaupunki solmi 20 vuodenmittaisen palvelusopimuksen YIT Rakennus Oy:n ja Caverion Suomi Oy:n kanssa. Caverion vastaa rakentamisvaiheen taloteknisestä suunnittelusta ja kokonaistoimituksesta sekä 20-vuotisen palvelujakson aikana kiinteistöjen teknisestä huollosta, kunnossapidosta ja energiankulutuksesta sekä käyttäjille tarjottavasta palvelutuotannosta. Kiinteistöt liitetään etähallintaan, jonka avulla Caverion valvoo teknisten järjestelmien toimintaa sekä kiinteistöjen energiatehokkuutta.

Hankekehityspäällikkö Arto Taivassalo Caverion Suomi Oy:ltä kertoo, että kestävien kanavamateriaalien etsintään panostettiin todella paljon. – Alusta asti oli selvää, että pelkkä sinkitty kanava ei tule Kuntolaakson olosuhteita kestämään. Kävimme läpi monia vaihtoehtoja, tavoitteena löytää materiaali, jossa hyvä kestävyys ja järkevä hinta yhdistyisivät, hän sanoo. – Päädyimme ETS NORDin Magnelikseen®, joka kestää hyvin korroosiota, mutta on huomattavasti ruostumatonta terästä edullisempi vaihtoehto.

Tutustu kohteessa käytettyihin tuoteryhmiin

Kysy lisää kohteen vastuumyyjältä

Pasi Leskinen

Myynti

Itä-Suomi