Referenssit

Ravintola Panini
Turku
Panini on Turun ravintolamaailman klassikko, jonka kotoisan rouhea charmi on nyt uljaaksi uudistunut. Makunystyrät hurmaamme tutulla, italialaisella otteella – käsityönä ja tunteella tehtynä. Uusi upean rento miljöö ja kyytipojaksi hyvää palvelua, niin herkkusetti on valmis haarukoitavaksi.   Uusien toimitilojen remontin yhteydessä toimitimme ravintola Paniniin HKAS-kondenssihuuvat, HKS-rasvanpoistohuuvan ja otsonaattorit.
Social Food Street Burgerjoint
Helsinki
Helsinkiläinen Social Food on perustanut ensimmäisen hampurilaisravintolansa. Ravintola sijaitsee Sörnäisissä, Kulmavuorenkadulla. Ravintolatiloja piti hiukan remontoida ennen sisäänmuuttoa. Keittiössä oli ennestään huuva, mutta hiiligrillin ja rasvaisen lihan paistamisen tarpeisiin se ei vastannut. Remontissa osoittautui, että huuvassa oli reikiä ja näin ollen savu meni sisäkatolle ja ravintolan yläpuolella sijaitsevaan asuntoon. Savu oli ihan näkyvää, ei ainoastaan savun hajua. Olemme toimittaneet kohteeseen keittiöhuuvan HKT, poistoilmamoduulin HKVM ja otsonaattorimoduulin.    
Tuusulan aurinkosähkövoimala
Kellokoskella sijaitsevassa Roinilan päiväkodissa on otettu käyttöön Tuusulan kunnan ensimmäinen aurinkosähkövoimala lokakuussa 2016. Aurinkosähkövoimalan hankinnan taustalla on Tuusulan kunnan sitoutuminen energiatehokkuuden parantamiseen sekä uusiutuvien energianlähteiden käytön edistämiseen energiatehokkuussopimuksella. ETS NORD on toimittanut kohteeseen kuvassa näkyvät UVE-ilmastointikatokset.
As Oy Turun Loft-tehdas
Vuonna 1934 rakennettu konepajahalli saa nyt uuden alun, kun Wärtsilän L-tehdas muuntuu ensiluokkaisen kaupunkiasumisen Loft-tehtaaksi. Olemme toimittaneet kohteeseen savunhallintakanavat ja -osat.
Turun Normaalilyseo
Turun normaalikoulu on Turun yliopiston harjoittelukoulu, jossa opiskelevat peruskoulun alakoululaiset, yläkoululaiset ja lukiolaiset. Koulussa suorittavat opetusharjoitteluaan sekä luokan- että aineenopettaharjoittelijat osana opettajan pedagogisia opintojaan. Olemme toimittaneet kohteeseen mm. pyöreät ilmanvaihtokanavat- ja osat, savunhallintakanavat - ja osat, keittiöiden huuvat, lumisäleiköt.
Ounasrinteen monitoimitalo
Rovaniemi
Ounasrinteen monitoimitalossa toimivat neuvola, esikoulu, peruskoulu, kirjasto ja liikuntahalli. Tilaa monitoimitalossa on yli 10000 m². ETS NORD on toimittanut kohteeseen mm. pyöreät ilmanvaihtokanavat ja -osat (kuvassa NP), RV-ulkosäleiköitä, RVL-lumisäleiköt (kuvassa) ja UVK-ilmastointikatokset.
Kauppakeskus Willa
Hyvinkää
Kauppakeskus Willa on moderni muodin ja erikoiskaupan keskus, jota täydentää monipuolinen ravintolamaailma. ETS NORD on toimittanut kohteeseen ilmavaihtokanavien lisäksi NORDcanopy-keittiön ilmanvaihtolaitteita sekä RVLU-lumisuojia.
Pääposti
Helsinki
Postitalon omistaa nykyään Ilmarinen. Rakennustaitellisesti ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Postitalossa ei saa teettää sen arvoa tai tyyliä tärveleviä korjaustöitä. Pääpostin postisali on suojelukohde. Postitalossa jatkaa Posti Groupinosalta toimintaansa enää Helsinki 10:n postikonttori; muut toiminnot poistuivat pääpostisalista kevättalvella 2012. Postitalossa vuonna 2014 toimivia yrityksiä olivat muun muassa Ravintola Pääposti, Lääkärikeskus Aava, Newsec, Barona ja Hansel Oy. Helsingin kaupunginkirjasto avasi vuonna 2005 Postitalossa Kirjasto 10 -musiikki- ja tietotekniikkakirjaston, josta löytyy myös studiotilat.
Kastellin monitoimitalo
Oulu
Kastellin monitoimitalo on Oulun kaupungin oppimis-, harrastus- ja kulttuurikeskus, joka palvelee niin lähialueensa asukkaita kuin kaikkia kaupunkilaisia. Talossa toimivat päiväkoti, peruskoulu, lukio ja aikuislukio sekä kansalaisopisto, kirjasto ja nuorisotilat. Koulujen monipuoliset liikuntatilat ovat myös muiden harrastus- ja urheiluryhmien käytettävissä. ETS NORD on toimittanut kohteeseen mm. RVLU-lumisäleikköjä.
ABB
Helsinki
ABB, E-tehtaan saneeraus Olemme toimittaneet kohteeseen ison lumisäleikön, koko on 10000x2000x980 mm.
Kuntokeidas Vesipekka
Raahe
Kuntokeidas Vesipekkaa on saneerattu ja uudisrakennettu. Monipuolinen Vesipekka tarjoaa mahdollisuuden mm. uintiin, kuntosaliharjoitteluun, palloilulajeihin ja keilailuun.Lisäksi tiloista löytyy kahvila ja kokoustilat. ETS NORD on toimittanut kohteeseen sisältä epoksoidut jäteilmakanavat ja NP ulostulot katolle (kuvassa).