Scandinavian Shopping Center

Virolahdelle on syksyllä 2020 valmistumassa pitkään odotettu iso kauppakeskus, Scandinavian Shopping Center, jonka odotetaan tuovan alueelle paljon uuttaa liiketoimintaa.

Toimitusjohtaja Sami Naakka LVI-aliurakoitsijana toimivalta Haveputki Oy:ltä sanoo, että erityisesti yhdistelmätuote, jossa ulospuhallushajottajissa on jo valmiina kattoläpivienti, on saanut asentajilta paljon hyvää palautetta.

ETS NORDin tuoteryhmäpäällikkö Miko Makkonen kertoo, että kattoläpivienti on tehtaalla asennettu valmiiksi hajottajan alle, ja asennuksen vesitiiviys on varmistettu.

Sama rakenne ja korroosionkestävä Magnelis-materiaali tulee jatkossa olemaan kaikissa ETS NORDin ulospuhallushajottajissa. Combihood-yhdistelmätuotteessa on lisäksi ilman ulospuhallus ja sisääntulo yhdistetty samaan tuotteeseen.

– Ulospuhallushajottajat on hyvä esimerkki järjestelmäajattelusta, johon koko ajan pyrimme, ETS NORD Suomen maajohtaja Jari Lehtonen sanoo. – Helpotamme työskentelyä työmaalla jatkuvalla tuotekehityksellä mutta myös yhdistelemällä valmiita tuotteita järkeviksi kokonaisuuksiksi, hän sanoo.

Haveputki Oy:n Naakalle ETS NORD on jo tuttu kumppani. – Olemme tottuneet siihen, että ETS NORD on hyvin joustava ja nopeatkin toimitukset onnistuvat: esimerkiksi kantikkaat ilmanvaihtokanavat saa normaalitoimitusta nopeammin tilaamalla ne verkosta ja noutamalla ETS NORDin Tuusulan varastolta, Naakka sanoo.

ETS NORD toimitti kauppakeskukseen ilmanvaihtokanavistot, palopellit, savunhallintakanavat ja ulospuhallushajottajat.

Kuvat: Laura Lehtonen 

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Oskari Mattila

Tuoteryhmäpäällikkö

NORDFIRE, NORDSMOKE, NORDDAMPER & NORDROOF