NORDsilencer

Äänenvaimentimet

Product group image

NORDsilencer–tuoteryhmä kattaa laajan valikoiman pyöreitä ja suorakaiteen muotoisia äänenvaimentimia. Valikoimastamme löytyy äänenvaimentimia eri kokoisina ja eri pituuksilla varustettuina Tarjoamme myös ilmankäsittelykoneiden yhteyteen ja suuriin ilmavirtoihin soveltuvia lamellivaimentimia, jotka valmistetaan aina asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaan mitoitettuna.

NORDsilencer-äänenvaimentimet on tehty mahdollisimman kompakteiksi, jotta suunnitteluun ja asentamiseen jää pelivaraa. Äänenvaimentimien eristemateriaali on polyesterikuitu tai mineraalivilla, ja kuoriosa on kuumasinkittyä teräslevyä. Valmistamme äänenvaimentimia myös erikoismateriaaleista. Materiaaliohje-esitteemme neuvoo erikoismateriaalien teknisissä ominaisuuksissa. 

Äänenvaimentimien käyttöikä on vähintään 50 vuotta, jos putkistoja puhdistetaan 5 vuoden välein.

Äänenvaimentimia käytetään erityisesti haastavissa kohteissa, joissa ilmanvaihtokanavan koko ja teho ovat isoja. Kohteita voivat olla niin asunto-, liike- sekä julkiset tilat kuin hallit, koulut, hotellit jne.

Tutustu SILENCERiQ-valintaohjelmaamme täältä.

Kuumasinkitystä teräslevystä valmistetuille äänenvaimentimille laadittu EPD-ympäristöseloste kertoo kyseisten tuotteiden ympäristövaikutukset koko elinkaaren ajalta.

Tutustu kohteisiin, joissa on käytetty NORDsilencer-tuoteryhmän tuotteita

Jyväskylän Kangas

Jyväskylä

Siltasairaala

Helsinki

Varkauden Sairaala

Varkaus