Siltasairaala

Meilahden sairaala-alueelle rakentuva Siltasairaala, HUS:n kaikkien aikojen suurin rakennushanke tulee korvaamaan Töölön sairaalan ja osia Syöpätautien klinikan tiloista.

Siltasairaalan työmaalle asettavat omat haasteensa hyvin ahdas rakennuspaikka aivan toimivan sairaalan naapurissa sekä tiukka rakennusaikataulu.

Tilavuudeltaan kolmea eduskuntataloa vastaavan rakennushankkeen peruskivi muurattiin alkuvuodesta 2018. Rakennuksen on määrä valmistua vuoteen 2022 mennessä, ja käyttöönotto on aikataulutettu vuoteen 2023.

ETS NORD on luotettava ja tuttu toimija, jonka tuotteen täyttävät P1 puhtausluokituksen, Bravida Finlandin projektipäällikkö Timo Kivekäs sanoo.

– Tärkein ETS NORDin tuotteiden valintaan vaikuttanut tekijä oli kuitenkin joustavuus. Siltasairaalan työmaan ahtauden takia tavaratoimitusten täytyy olla äärimmäisen tarkasti ajoitettuja, ja asiakas määrää tahdin täysin. ETS NORDin toimitusvarmuuden ja nopean reagointikyvyn olen todennut jo aiemmasta kokemuksesta.

Bravidan urakka käynnistyi elokuussa 2019 ja tavarantoimitukset ovat sujuneet moitteettomasti. – Lisäksi arvostan ETS NORDin kätevää webshoppia, jonka kautta toimitukset saadaan todella nopeasti perille, Kivekäs lisää.

ETS NORD toimittaa Siltasairaalaan NORDduct ilmanvaihtokanavat ja –osat, palo- ja savunhallintapellit, kattoläpiviennit, ulospuhallushajoittajat ja ilmanottokatokset, säätöpellit, sekä äänenvaimentimet ja moottoripellit ilmanvaihtokanaviin.

Kuvat: Laura Lehtonen 

Kysy lisää kohteen vastuumyyjältä

Samuel Rutanen

Myynti

Etelä-Suomi