Recair

Ilmankäsittelykoneet

Product group image

Recair-tuoteryhmä pitää sisällään pala- ja pakettikonemalliston. Palakonemallistossa on valittavissa useita vaihtoehtoja koneen leveys- ja korkeusmitoissa sekä vapaasti muokattavat lohkorajat. Katso eri ilmavirta-alueet. Pakettikonemallisto pitää sisällään pystykonesarjan sekä vaakakonesarjan, joiden sähkö- ja automaatiokomponenttien varustelu voidaan toteuttaa neljällä eri toimitussisällöllä. Katso eri varusteluvaihtoehdot.

Recair-ilmankäsittelykoneita on valmistettu Suomessa vuodesta 1993, ja niille on myönnetty kotimaisesta alkuperästä kertova Avainlippu-merkki. Tuotekehityksessämme on kiinnitetty huomiota toiminnallisiin yksityiskohtiin, tarkasti valittuihin komponentteihin sekä energiatehokkuuteen. Ilmankäsittelykoneitamme on saatavana erikoisratkaisuna hygienia- ja saneerauskohteisiin. Koneet voidaan toimittaa myös ATEX-luokitelluilla komponenteilla räjähdysvaarallisiin tiloihin.

Tyypillisiä kohteita ilmankäsittelykoneille ovat päiväkodit, koulut, toimistot, kaupat ja kauppakeskukset, hotellit, hoivakodit, kerrostalot ja liikerakennukset.

AHUiQ-mitoitusohjelmalla löydät kohteeseesi parhaan ratkaisun laajasta kotimaisten Recair-ilmankäsittelykoneiden valikoimasta.