Recair

Ilmankäsittelykoneet

Product group image

Recair-ilmankäsittelykoneiden tuoteryhmä pitää sisällään laajan pala- ja pakettikonemalliston. Palakonemallistossa on saatavilla monia eri leveys- ja korkeusyhdistelmiä, ja koneet ovat helposti muokattavissa projektin tarpeisiin. Pakettikonemallistossa on vaaka- ja pystysuuntaisia malleja. Kaikki pakettikoneet voidaan toimittaa useammalla eri sähkö- ja automaatiovarustelutasolla.

Recair-ilmankäsittelykoneita on valmistettu Suomessa vuodesta 1993, ja niille on myönnetty kotimaisesta alkuperästä kertova Avainlippu-merkki. Tuotekehityksessämme on kiinnitetty huomiota toiminnallisiin yksityiskohtiin, tarkasti valittuihin komponentteihin sekä energiatehokkuuteen. Ilmankäsittelykoneitamme on saatavana useana eri erikoisratkaisuna vaativiin uudis- ja saneerausprojekteihin.

Tyypillisiä kohteita ilmankäsittelykoneille ovat päiväkodit, koulut, toimistot, kaupat ja kauppakeskukset, hotellit, hoivakodit, asuinkerrostalot ja liikerakennukset.

AHUiQ-mitoitusohjelmalla löydät kohteeseesi parhaan ratkaisun laajasta kotimaisten Recair-ilmankäsittelykoneiden valikoimasta.