NORDcanopy

Keittiön ilmanvaihtolaitteet

Product group image

NORDcanopy-tuoteryhmä kattaa laajan valikoiman ratkaisuja kaikkiin ammattikeittiön ilmanvaihdon tarpeisiin. Huuvavalikoimamme ulottuu yksinkertaisesta poistohuuvasta monipuoliseen hybridi- tai otsonointihuuvaan. Kaikki NORDcanopy-rasvahuuvat saat myös aSAP-ratkaisuna.

NORDcanopy-huuvien materiaalina on 1 mm harjattu RST (AISI 304). Huuvien kammiorakenteet laserhitsataan, jolloin saumoista saadaan täysin tiiviit ja sileät. Huuvat ovat helppoja puhdistaa ja pitää hygieenisinä. Käyttäjän ergonomiaa parantavat monipuoliset valoratkaisut ja vaihtoehtoiset tuloilmaratkaisut. ETS NORDin huuvien elintarviketurvallisuus on todennettu HACCP International-sertifikaatilla. Sertifionnin myöntää HACCP International.

NORDcanopy-huuvia löytyy hyvin erilaisista keittiöistä, joiden tarpeet ja koko vaihtelevat. Niitä on päiväkotien, koulujen ja oppilaitosten keittiöissä ja opetuskeittiöissä, lounas - ja keskuskeittiöissä sekä sairaalakeittiöissä, hotellien, kauppakeskusten ja lentokenttien ravintoloissa, fastfood-ravintoloissa ja Fine Dining- ravintoloissa. Teollisessa käytössä ovat omiaan tehokkaat poistohuuvat.

KITCHENiQ-mitoitusohjelmamme avulla voit itse mitoittaa sekä mallintaa ammattikeittiöhuuvien malleja ja ilmamääriä. Tarjoamme myös Suunnittelupalvelun, jossa asiantuntijamme suunnittelevat käyttöösi selkeät ja yksityiskohtaiset mittakuvat veloituksetta.

Keittiön ammattikeittiöhuuville ja otsonaattoreille laaditut EPD-ympäristöselosteet kertovat kyseisten tuotteiden ympäristövaikutukset koko elinkaaren ajalta.

Tutustu kohteisiin, joissa on käytetty NORDcanopy-tuoteryhmän tuotteita

Tripla

Helsinki

Olympiastadion

Helsinki

Optima

Pietarsaari