HZ Rasvahuuva otsonipuhdistuksella

NORDcanopy

​Ravintolalle tai ammattikeittiölle, jossa valmistetaan ruokaa, on tehokas rasvanpoisto tärkeää. HZ otsonaattorihuuva hajottaa rasvapartikkelit jo ennen kuin ne pääsevät ilmanvaihtojärjestelmään. Huuvassa on integroidut tuloilman ja poistoilman säätöpellit.

Otsonaattorin ohjausjärjestelmä voidaan kytkeä automaatioon, ja se on I/O, BacNet tai Modbus – yhteensopiva. Otsonaattorin huolto ja vaihto on nopeaa, onnistuu noin kolmessa minuutissa.

Huuva hyödyntää AirGrip-teknologiaa, joka auttaa sieppaamaan poistoilman kolmelta sivulta ja ohjaa sen kohti rasvasuodattimia.

Huuvan saumat ovat laserhitsatut, jolloin siinä on mahdollisimman vähän likaa ja rasvaa kerääviä rakenteita. Moduulit ovat täysin tiiviit ja ne on helppo puhdistaa.

ETS NORDin vanttiruuviripustuksella huuva saadaan tarkasti kohdennettua asennusesteistä huolimatta. Vanttiruuviripustus on suunnattavissa 360 astetta ja säätöalue on jopa 65 mm.

Huuva on saatavilla niin seinä- kuin saaarekeasennuksena.

Huuva on yhteensopiva Ansul-sammutusjärjestelmän kanssa. ETS NORDin suunnittelupalvelu merkitsee valmiiksi läpivientikohdat järjestelmän asennusta varten.

Katso video otsonaattorilla varustetun huuvan toiminnasta.


Lisätietoja OZ otsonaattoreista löydät täältä.

Tutustu kohteisiin, joissa on käytetty NORDcanopy-tuoteryhmän tuotteita

Tripla

Helsinki

Olympiastadion

Helsinki

Optima

Pietarsaari

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Saku Ruusunen

Tuoteryhmäpäällikkö

NORDcanopy