Meistä

ETS NORD on Pohjois-Euroopan suurimpia ilmanvaihdon kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin erikoistuneita yrityksiä, jo 25 vuoden kokemuksella.

Merkittävällä tuotekehityksellä ja omalla tuotannollamme olemme etujoukoissa luomassa uutta ja kestävää sisätilamukavuuden tulevaisuutta, asiakaslähtöisesti ja vastuullisesti. Kuuntelemalla ja osallistamalla huomioimme asiakkaidemme tarpeet ja kykenemme näin tarjomaan heidän tarpeisiinsa sopivia tuotteita ja ratkaisuja. 

Asiakkaanamme olet hyvissä käsissä: 500 henkilön vahvuinen ammattitaitoinen ja sitoutunut tiimimme palvelee sinua neljässä eri maassa. Olemme kokenut ja luotettava kumppani aina projektin suunnitteluvaiheesta tuotteiden asennukseen ja tekniseen huoltoon asti.

Tutustu alta tarkemmin tarinaamme, visioomme ja vastuullisuutemme kulmakiviin.

Tarinamme on täynnä pyrkimyksiä ja onnistumisia, yrityksiä ja erehdyksiä, mutta loppujen lopuksi lujaa tahtoa ja omistautumista sille, mitä yritys edustaa tänä päivänä.

Lue lisää

Yrityksellemme on määritelty tarkkaan toimintaamme edustavat visio ja missio.

Lue lisää

Työntekijämme ovat arvokkain resurssimme. Tuemme työntekijöidemme osaamista ja onnistumista työtehtävissään, sekä yhteisten päämäärien saavuttamisessa.

Lue lisää

Vastuullinen näkökulma kaikkeen tekemiseen auttaa rakentamaan parempaa tulevaisuutta meille kaikille.

Lue lisää