Ihmiset ja kulttuuri

Työntekijämme ovat arvokkain resurssimme.

ETS NORD konsernin yritykset sekä kaikki työntekijämme ovat sitoutuneet yrityksen arvoihin ja vastuulliseen toimintaan. Hyvällä johtamisella ja yhteistyöllä tuemme työntekijöidemme osaamista ja sekä yhteisten päämäärien saavuttamista.Työntekijöidemme pätevyys, motivaatio ja sitoutuminen ovat olennaisen tärkeitä niin asiakasyhteyksissä kuin hyvän ja turvallisen yhteisen työympäristön luomisessa.

Arvomme ohjaavat kaikkea toimintaamme:

Yhteistyö

Työskentelemme yhdessä toisiamme tukien ja kunnioittaen. Pidämme hyvää huolta yhteistyökumppaneistamme – työntekijöistämme, asiakkaistamme, alihankkijoistamme, osakkeenomistajistamme sekä ympäröivästä yhteisöstämme.

Vastuullisuus

Ymmärrämme vastuumme ja vaikutuksemme ympäristöön. Keskitymme ympäristöä säästävien ratkaisujen luomiseen yhteistyökumppaneillemme. Päätöksentekomme perustuu tutkittuun tietoon, ja hyödynnämme sitä parantaaksemme prosessejamme jatkuvasti.

Erinomaisuus

Uskomme menestyksen syntyvän tiimimme ja organisaatiomme jatkuvasta kehittämisestä. Ajattelemme asioita tuoreesti, ja siten tuotamme kumppaneillemme lisäarvoa, laatua ja edistyksellisiä tuotteita.

Tutustu arvoihimme laajemmin yrityksen yleisessä toimintaohjeessa.

Oletko sinä seuraava huipputyyppimme?

KATSO TÄÄLTÄ AVOIMET TYÖPAIKAT