Avoimet työpaikat

Hyvä viikko alkaa siitä, että töihin on mukava tulla.

Työllistämme tällä hetkellä yli 470 ihmistä, josta Suomen puolella meitä on jo yli sata. Vaikka meitä on monenlaisia, yhteistä meille on hyvän fiiliksen arvostus. Meillä kannustetaan ja arvostetaan työkaveria.

Meillä pääset osaksi erinomaisen asiantuntevaa mutta tärkeilemätöntä tiimiä. Hommat hoidetaan vimpan päälle, mutta hauskaakin osataan pitää. Kaikki toimintamme perustuu arvoihimme: yhteistyöhön, vastuullisuuteen ja erinomaisuuteen.

’’Uusille ETSiläisille haluaisin sanoa, että meillä on hyvä työporukka, kaikki opettavat toisiaan ja antavat tukea. Kyllä tässä aina pärjää.’’ (Erki, ajojärjestelyn esimies)

’’ETS NORD on alku reitille, mikä on täynnä mahdollisuuksia.’’ (Marcus, tuoteryhmäpäällikkö)

’’Toivon, että kaikki meillä työskentelevät nauttivat tekemisestään ja työnsä tuloksista. Toivon, että kaikki joilla joskus on vaikeaa, kertovat siitä rohkeasti, sillä yhdessä keksimme varmasti ratkaisun.’’ (Markku, partner)

Tutustu ETS NORDin avoimiin työpaikkoihin alapuolella. Jos paikkoja ei tällä hetkellä ole yleisessä haussa voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen [email protected]

Huomio työharjoittelijat ja opinnäytetyön tekijät! Olemme avoimia kehittämään toimintaamme ja teemme mielellämme yhteistyötä myös opiskelijoiden kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä mikäli ETS NORD kiinnostaisi sinua toimeksiantajana. Tarjoamme tilaisuuden työskennellä monipuolisissa ja haastavissa työtehtävissä.

Hae avoimia työpaikkoja: