Tripla

Tripla
Tyylikkäitä huuvia Triplan ravintoloihin

Tripla on paitsi joukkoliikenteen solmukohta, myös merkittävä viihdekeskus. Triplasta löytyy noin 70 ravintolaa tai kahvilaa, joista valtaosaan toimitettiin ETS NORDin ammattikeittiöhuuvat.

Keski-Pasilan jättimäisessä uudishankkeessa 2019-2020 rakentui kolmen korttelin käsittävään kokonaisuuteen muun muassa kauppakeskus Tripla ja maanalainen pysäköintilaitos. Samanaikaisesti Pasilan vanha asema peruskorjattiin moderniksi joukkoliikennekeskukseksi. Valmistumisaikataulu oli tiukka ja käyttöönotto tapahtui hyvin tiiviissä tahdissa.

Ravintolat itse tekivät hankintapäätökset LVI-urakoinnista vastanneen Are Oy:n esittelyn perusteella. Riippuen kunkin ravintolan ilmanvaihdon tarpeista, osalle paras ratkaisu oli vaativaan rasvanpoistoon tarkoitettu tehokas otsonointiratkaisu, kun taas esimerkiksi kahviloille ammattikeittiöhuuva ilman otsonointia saattoi osoittautua kokonaistehokkaimmaksi ratkaisuksi. Kaikkiaan noin 2/3 kauppakeskus Triplan ravintoloista päätyi johonkin ETS NORDin huuvaratkaisuista. 

Taloteknisestä urakoinnista vastannut Are Oy:n projektipäällikkö Jouni Peltola oli ensimmäistä kertaa tekemisissä ETS NORDin kanssa, ja on saamaansa palveluun ja ETS NORDin  toimintaan erittäin tyytyväinen.

– ETS NORDin huuvaratkaisujen erinomainen hinta/laatusuhde painoi varmasti valinnassa merkittävästi, mutta lisäksi uusi huuvatuote oli muotoilultaan tyylikäs ja varsin hyvännäköinen, siksikin se sopii hyvin kauppakeskusravintoloiden usein avoimiin keittiöihin, Jouni Peltola sanoo.

Peltola on tyytyväinen myös saamaansa tekniseen tukeen. Triplassa on hyvin erikokoisia tiloja ja näin myös kaikenkokoisia ammattikeittiöitä, mutta huuvat saatiin moduloitua vaivatta suunnittelijan haluamiin mittoihin.

Oman haasteensa asetti myös jättimäisen kauppakeskuksen (kaikkiaan 183 000 kerrosneliötä) tiukka valmistumisaikataulu ja tiivis tahti, jolla tilat täytyi saada käyttöön.

– Käyttöönottovaiheessa oli luonnollisesti kaikenlaista taloteknisen palapelin yhteensovittamista, mutta ETS NORDin ongelmien ratkonta oli ensiluokkaista myös tiukassa paikassa, Peltola kiittelee. 

Tutustu kohteessa käytettyihin ammattikeittiöhuuviin

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Marcus Hintze

Vientimyyntipäällikkö

NORDcanopy