HC Ilmanvaihtokatto

NORDcanopy

​Ilmanvaihtokatto on koko keittiön kattopinta-alan kattava ilmanvaihtolaite ja se sopii keittiöihin, joissa rasvapaistaminen on vähäistä. Ilmanvaihtokatto on moduulirakenteinen ja sopii kaikenlaisiin keittiön pohjaratkaisuihin, jotka muutoin tarvitsisivat useamman rasvahuuvan. aSAP-ratkaisulla toteutettujen huuvien lisäksi myös ilmanvaihtokatto mahdollistaa keittiölaitteiden siirtämisen keittiössä.
 
Ilmanvaihtokatossa yhdistyvät sykloniperiaatteella toimiva rasvanpoisto ja tyylikäs muotoilu sekä keittiön ylimääräisen lämmön tehokas poisto. Tuloilman tasapainoinen riittävyys hoidetaan yhdistelmämoduuleilla tai tuloilmamoduulilla. Ilmanvaihtokatto koostuu erilaisista poisto- ja tuloilmamoduuleista, RST kattopaneeleista ja ääntä vaimentavista paneeleista sekä LED-valopaneeleista. Rasva erotetaan mekaanisesti tehokkailla HFK-rasvasuodattimillamme ja tarpeen mukaan integroitu OZ 3.0 otsonaattori lisää tehokkaasti poistoilman puhdistuksen. Otsoni reagoi tehokkaasti rasvan ja hajun kanssa, hajottaen ne vesihöyryksi, hiilidioksidiksi ja kuiviksi mineraaleiksi.
 
Ilmanvaihtokaton moduulit valmistetaan ruostumattomasta teräksestä standardien EN 10088-2: 2014, EN 1.4301 tai AISI 304 (AISI 304, pinta 2K) mukaisesti. Ilmanvaihtokaton komponentit täyttävät kaikki ajankohtaiset rakenne-, laatu- ja turvallisuusstandardit.
 
NORDaccessories asennustarvikkeista löydät kattavat ripustusratkaisut ilmanvaihtokatolle.
 
Jokainen ilmanvaihtokatto on ainutlaatuinen ja suunnitellaan erityisesti asiakkaan keittiön laitteiden ja tilan mukaan. Ilmanvaihtokaton suunnittelussa kannattaa aina kääntyä ETS NORDin suunnittelupalvelun puoleen.

Tutustu kohteisiin, joissa on käytetty NORDcanopy-tuoteryhmän tuotteita

Tripla

Helsinki

Olympiastadion

Helsinki

Optima

Pietarsaari

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Saku Ruusunen

Tuoteryhmäpäällikkö

NORDcanopy