aSAP-ratkaisu

NORDcanopy

​aSAP-ratkaisu on ETS NORDin ammattikeittiöhuuvien ratkaisu, joka takaa ettei hyvän ilmanvaihdon vaatimasta huuvakoosta tarvitse ahtauden takia tinkiä. aSAP-ratkaisu tekee huuvan kuljetuksesta ja asennuksesta helppoa. Koottava huuvaratkaisu siirtyy helposti uuteen ravintolatilaan, ja muuntautuu uusiin ilmanvaihdon tarpeisiin.

Kaikki ETS NORDin rasvahuuvat tehdään suunniteltujen mittojen mukaan ja aSAP-ratkaisuna. Suurin osa huuvista toimitetaan valmiiksi koottuna työmaalle ja osa toimitetaan tarvittaessa viisiosaisena rakennussarjana, mikä tekee isonkin huuvan kuljetuksesta ja asentamisesta ahtaaseen kohteeseen kätevää. Huuva kuljetetaan osina ja kootaan vasta paikan päällä.

Asennus on ergonomista ja helppoa. Huuva asennetaan irrottamalla kattopaneeli ja nousemalla huuvan katon läpi. Valmiit ripustusratkaisut ja esiasennetut tiivisteet nopeuttavat asennusta. Avokattohuuvan korkeuden säätö ja kanavien kytkentä sekä eristäminen on helppoa. Asennus viimeistellään asentamalla yksinkertaisesti kattopaneeli asennusuriin – ruuveja ei tarvita.

aSAP-ratkaisu muuntautuu keittiön tarpeiden mukaan. Mikäli ravintola muuttaa, muuttaa myös huuva. aSAP-ratkaisulla toteutetun huuvan voi helposti purkaa, pestä ja koota uudelleen uudessa keittiössä. Mikäli ilmanvaihdon tarpeet muuttuvat, voidaan huuvan kokoa, tehoa ja rakennetta muuttaa tai täydentää lisäosin.

​​
Katso lyhytesittelyvideo aSAP-ratkaisusta.

Tutustu kohteisiin, joissa on käytetty NORDcanopy-tuoteryhmän tuotteita

Tripla

Helsinki

Olympiastadion

Helsinki

Optima

Pietarsaari

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Saku Ruusunen

Tuoteryhmäpäällikkö

NORDcanopy