Kuopion Portti

Kuopion Portti – moderni hiilineutraali matkakeskus 

ETS NORD on mukana toteuttamassa upeaa, uutta Kuopion Porttia, joka kohoaa Kuopion keskustaan vuosien 2018-2022 aikana.

Kuopion Portti on Kuopion aseman seudun kehittämishanke, jossa kolmessa vaiheessa valmistuu moderni matkakeskus ja sen oheen asuntoja, toimi- ja liiketiloja, hoiva- ja hyvinvointipalveluja sekä muita palveluja.

Hanke oli alussa VR Groupin, Kuopion kaupungin ja Rakennusliike Lapti Oy:n yhteishanke, jonka suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Lapti Oy. ETS NORD on hankkeessa mukana ilmanvaihdon koneiden ja laitteiden toimittajana. Toimitus sisältää muun muassa ilmanvaihtokoneita, ilmastointikanavia ja ulospuhallushajottajia.

Ilmanvaihtokoneiden kompaktius helpotti haasteiden edessä

Työmaalla sattuu aina silloin tällöin yllätyksiä, joihin täytyy pystyä reagoimaan nopeasti. Kuopion Portin kohdalla ongelmia tuotti konehuone, joka palvelee Matkakeskuksen aluetta sekä rakennuksessa sijaitsevaa päiväkotia ja liiketiloja. Työmaalla tilat olivat hyvin rajalliset ja haalausreitti konehuoneeseen ahdas.

– “Recairin ilmanvaihtokoneet ovat hyvin mukautuvia ja kompakteja ja siksi saimme ne sovitettua hyvin haastavaan tilaan varsin näppärästi”, projektissa mukana ollut Laptin Juha Tervo sanoo. – “Olemme tehneet ETS NORDin kanssa yhteistyötä jo pidemmän aikaa, ja kyllähän he ovat meille jo ihan vakitoimittaja ilmanvaihdon ratkaisuissa. Hintalaatu-suhde on kohdillaan ja homma pelaa kaikin puolin kiitettävästi”, Tervo jatkaa.

 

Tutustu kohteessa käytettyihin ilmankäsittelykoneisiin

Kysy lisää kohteen vastuumyyjältä

Janne Jelekäinen

Myynti

Pohjois-, Keski- & Itä-Suomi