Sokos Hotel Kupittaa

Seuraavana Kupittaa – junasta vaikka aamiaiselle

Turun Kupittaa on voimakkaasti kasvanut kaupunginosa, joka on rautatieasemansa ja läheisen Helsinki – Turku -moottoritien ansiosta erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Kupittaan alueen kehittäminen on Turun kaupungin kärkihankkeita, ja alueelle onkin viime vuosina rakentunut paljon kiinteistöjä niin yritysten kuin oppilaitosten tarpeisiin.

Sokos Hotel Kupittaa sijaitsee välittömästi Kupittaan rautatieaseman vieressä. Se on osa aiemmin valmistunutta Intelligate-toimistorakennusten kokonaisuutta, ja asemalta pääsee hotellin aulaan mukavasti sisätilojen kautta. Hotellin paikalle piti aiemmin tulla toimistorakennus, mutta suunnitelmat muuttuivat kun alueen majoitus- ja ravintolapalveluiden tarve kasvoi.

Uudisrakennushankkeen LVI-urakoitsijana toimineen Saipun projektipäällikkö Jukka Ketolalle ETS NORDin tuotteet ovat jo jossain määrin tulleet tutuksi. Sokos Hotel Kupittaan ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevien ravintolatilojen ilmanvaihtoratkaisu toteutettiin ETS NORDin keittiöhuuvilla.

Ravintolatiloissa on asiakaspaikkoja lähemmäs kolmesataa, ja ravintolasalin korkeus hyödynnettiin sijoittamalla myös saliin antavalle parvelle asiakaspaikkoja. Ravintolan keittiö on avotila, joka on ilmanvaihdon kannalta haasteellinen: ruoanvalmistuksessa syntyvät höyryt, käryt ja rasva täytyy saada nopeasti ja tehokkaasti poistettua ilmasta. Tästä huolehtii ETS NORDin otsonaattoripuhdistuksella toimiva tehokas ammattikeittiöhuuva.

– Avonainen, yhdistetty keittiö- ja ravintolatila on vaativa kohde, johon tarvitaan hyvät laitteet, Ketola sanoo. – ETS NORDin otsonaattorihuuva hoitaa tehtävän hienosti, ja sillä on kaiken lisäksi erinomainen hinta-laatusuhde, hän jatkaa.

Tutustu kohteessa käytettyihin NORDcanopy-tuotteisiin

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Marcus Hintze

Vientimyyntipäällikkö

NORDcanopy