Ylämyllyn koulu

Ylämyllyn uuden yläkoulun ilmanvaihdosta huolehtii ETS NORD

Liperin uusi Ylämyllyn koulurakennus on osa isoa yhtenäiskoulua, ja sen yläkoulun osa. Tuliterä uudisrakennus otetaan käyttöön lukuvuoden 2021-2022 alussa. Ilmanvaihdon laitteistoista Ylämyllyssä vastaa ETS NORD, joka toimitti koululle muun muassa ilmanvaihtokanavat, ulospuhallushajottajat, palopellit, säätöpellit ja äänenvaimentimet. Ison kokonaistoimituksen takana on luottamukseen perustuva pitkä yhteistyö ilmankäsittelylaitteiston alihankinnasta vastanneen Ilma-Karelian kanssa.

LVI-alan palveluja julkisiin sekä liike- ja teollisuusrakennuskohteisiin tarjoavan Ilma-Karelian projektipäällikkö Petri Pitkänen kertoo, että yhteistyö ETS NORDin kanssa on jatkunut jopa pidempään kuin yritys on ollut olemassa. Ilma-Kareliassa on käynnissä sukupolvenvaihdos, ja hyvät liikesuhteet ovat tulleet perintönä.

-Yhteistyö on aina ollut sujuvaa. Tuotteiden hinta-laatusuhde on hyvä, ja mahdolliset reklamaatiot ETS NORD hoitaa mallikkaasti. Myös asentajamme ovat tyytyväisiä ETS NORDIN tuotteisiin. Kun tuotteet ovat toimivuudeltaan ja asennusteknisesti tuttuja, sujuu työ varsin jouhevasti, Pitkänen sanoo.

Kuvat: Liperin kunta 

Tutustu kohteessa käytettyihin tuoteryhmiin

Kysy lisää kohteen vastuumyyjältä

Pasi Leskinen

Myynti

Itä-Suomi