Ammattikeittiöiden ilmanvaihto

Hengittämisen pitää tuntua hyvältä.

Ammattikeittiöiden ilmanvaihdon toteutus perustuu työskentelyolosuhteiden vaativiin erityispiirteisiin. Keittiöympäristön ilmanvaihdon tarpeet eroavat huomattavasti muiden tilojen vaatimuksista. Keittiöilmanvaihto kuluttaa poikkeuksellisen suuria määriä energiaa, aiheuttaa päästöjä ja kuormittaa tilan laitteita, sekä hengitettävää sisäilmaa lialla, rasvalla ja muilla epäpuhtauksilla.

Hyvin suunniteltujen ja toteutettujen keittiöratkaisuiden, sekä laadukkaiden tuotteiden avulla taataan henkilökunnalle puhdas ja turvallinen työympäristö, jossa on terveellistä ja tuottavaa työskennellä.

Me ETS NORDilla, mittavan alan kokemuksen ja uusimpien ratkaisuiden avulla näytämme tietä ammattikeittiöiden ilmanvaihdon tuotekehityksessä, innovoinnissa ja laadussa.

 

Tutustu KITCHENiQ-mitoitusohjelmaamme, jolla valitset itse ammattikeittiön tarpeisiin soveltuvan, oikeankokoisen huuvan.

KITCHENiQ-mitoitusohjelma

Tarjoamme kattavan suunnittelupalvelun, jossa asiantuntijamme suunnittelevat käyttöösi selkeät ja yksityiskohtaiset mittakuvat veloituksetta.

Suunnittelupalvelu
Keittiön ilmanvaihtoon panostaminen on verrattavissa paistinpannun valintaan: millä tahansa voi paistaa, mutta vain parhaalla päästään huipputuloksiin!

ETS NORD tarjoaa kattavan ilmanvaihtojärjestelmän, joka täyttää keittiö- ja ravintolaympäristön vaatimukset.

Puhdas ilmanvaihtojärjestelmä:

  • vähentää rasvahiukkasia tehokkaasti
  • edistää paloturvallisuutta
  • mahdollistaa energiansäästön lämmön talteenoton avulla
  • vähentää kanaviston ja komponenttien huoltotarvetta
  • pidentää ilmanvaihtojärjestelmän ikää
  • mahdollistaa hajuttoman poistoilman.

Tutustu monipuoliseen huuvavalikoimaamme.

NORDcanopy-tuoteryhmä

NORDcanopy -ammattikeittiöiden ilmanvaihtotuotteemme on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kaikki rasvahuuvamme laserhitsataan ja varustetaan otsonivalmiudella. Otsonipuhdistus mahdollistaa tuotteidemme tehokkaan lämmöntalteenoton, joka parantaa huomattavasti energiansäästöä keittiössä.

Rasvahuuvamme ovat yhteensopivat Ansul-sammutusjärjestelmän kanssa, joka on todettu luotettavaksi vaativimpienkin laatustandardien mukaisesti.

Keittiöhenkilökunnan ergonomia huomioidaan tuotteidemme suunnittelussa ja tuotekehityksessä. Ammattilaisten työtä helpotetaan muun muassa erilaisin valoratkaisuin ja vaihtoehtoisilla tuloilmaratkaisuilla.

Valikoimastamme löytyy myös uusi ainutlaatuinen aSAP-ratkaisu ahtaisiin tiloihin ja ETS NORD Apukäsi, jonka avulla ammattikeittiöiden henkilökunta puhdistaa rasvahuuvien suodattimet helposti ja turvallisesti.

 

Katso videot aSAP-ratkaisun ja ETS NORD Apukäden ominaisuuksista:

Tutustu huuvien suunnitteluohjeeseemme ja ota yhteyttä asiantuntijaamme. Luodaan yhdessä tarpeisiinne sopivat ammattikeittöiden huuvaratkaisut!

NORDcanopy-suunnitteluohje

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Marcus Hintze

Vientimyyntipäällikkö

NORDcanopy