Aksiaalipuhaltimet

NORDfan

ETS NORDin laajasta puhallinvalikoimasta löydät puhaltimet erilaisiin sovelluksiin. Kaikki puhaltimemme on testattu sekä laboratorio-olosuhteissa että käytännön sovelluksissa, jotta voimme vastata nykyisiin ja tuleviin energiankulutusvaatimuksiin. Kaikki puhaltimet on valmistettu kansainvälisten ympäristövaatimusten mukaisesti.

 

 

Aksiaalipuhaltimet on tarkoitettu monenlaisiin sovelluksiin. Esimerkiksi liike- ja asuinkerrostalojen ilmanvaihtojärjestelmissä, teollisessa ilmanvaihdossa, ilmankäsittelylaitteissa, prosessien ilmanvaihdossa, maataloudessa, tietokeskuksen jäähdytyksessä, pysäköintialueilla, tunneleissa jne.

 

 

ZerAx®-puhaltimet ovat viimeisin lisäys ETS NORDin aksiaalipuhaltimien sarjaan. Puhaltimen perusajatus perustuu edelleen tuotannossa oleviin NovAx-puhaltimiin, mutta tämä sarja asettaa uudet standardit vertaansa vailla olevalla tehokkuudella ja sijoitetun pääoman tuotolla. Suunnittelu heijastaa tehokkuutta jokaisessa yksityiskohdassa ja lainaa yksityiskohtia onnistuneesti ilmailualalta. Klassisia NovAx-puhaltimia on ollut tuotannossa 80-luvulta lähtien ja suorituskyky on edelleen alan parhaimpia. Sekä ZerAx®- että NovAx-puhaltimia on saatavana versioina; kanavien väliin asennukseen, vapaasti imeviin sisääntuloihin, integroituna ilmanvaihtolaitteisiin (AHU), vaikeisiin olosuhteisiin, kuumien savukaasujen ja vaativaan merikäyttöön.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Jarkko Lahti

Myyntipäällikkö & tuoteryhmäpäällikkö, NORDfan


Jussi Kangaskoski

Sovellusasiantuntija, NORDfan