Älykäs aSAP-ratkaisu on huuva ajateltuna uusiksi

10.05.2021

aSAP-ratkaisu on ETS NORDin täysin uudenlainen huuvaratkaisu. aSAP mahdollistaa ammattikeittiöhuuvan kokoamisen paikan päällä ja vastaavasti purkamisen ja siirron uuteen ravintolaan. aSAP-ratkaisu on materiaalitehokas ja pienentää hiilijalanjälkeä. Uudelleenkäytön mahdollisuus tekee siitä käyttäjälle edullisen, erittäin kilpailukykyisen ja keittiön tarpeisiin mukautuvan, pitkäikäisen vaihtoehdon.

aSAP-ratkaisussa huuvan rakenne on ajateltu kokonaan uusiksi. Huuva voidaan tarvittaessa toimittaa rakennussarjana, jolloin sen kuljetus hyvin ahtaisiin kohteisiin helpottuu. aSAP-ratkaisuna toteutettu huuva tehdään mittojen mukaan ja kootaan valmiiksi tehtaalla. Se voidaan tarvittaessa toimittaa viidessä osassa, kantaa työmaakohteeseen osissa ja koota vasta paikan päällä.

 

Asennus on ergonomista ja helppoa. Huuva asennetaan irrottamalla huuvan kattopaneeli ja nousemalla huuvan katon läpi, jolloin myös huuvan korkeuden ja kanavien kytkentä sekä eristäminen helpottuu.

 

Ainutlaatuisen aSAP-ratkaisusta tekee sen muuntautumiskyky ravintolan vaihtuviin tarpeisiin. Huuva voidaan helposti purkaa uudelleen osiin, pestä ja toimittaa uuteeen keittiöön ja ottaa uudelleen käyttöön. aSAP-ratkaisu joustaa myös ilmanvaihdon tarpeen muuttuessa. Huuvan kokoa ja tehoa voidaan muuttaa lisäosin, huuvaan voidaan lisätä kammioita, ja onpa huuvan mallinkin muuttaminen mahdollista.

Kaikki ETS NORDin rasvahuuvat toimitetaan tarvittaessa aSAP-ratkaisuna.

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Marcus Hintze

Vientimyyntipäällikkö

NORDcanopy