ETS NORD osallistuu Nordbygg-messuille 26.-29.4.2022

13.04.2022

Pohjoismaiden suurimmat rakennus- ja kiinteistöalan messut järjestetään Tukholmassa. Messuille tullaan niin Pohjoismaista, Baltiasta kuin muualtakin Euroopasta.

 

ETS NORD esittelee innovatiivisimmat ilmanvaihdon ratkaisut ammattikeittiöille. Tule tutustumaan ratkaisuihimme, joilla ammattikeittiön ilmanvaihto toteutetaan tehokkaasti ja turvallisesti.

 

Osastollamme esittelyssä älykäs KITCHENiQ-mitoitusohjelma, joka ohjaa oikeankokoisen huuvan mitoittamisessa. Paikalla on myös NORDcanopy– huuvamallistomme, joka on hygieenisyytensä ja helpon puhdistettavuutensa ansiosta saanut elintarviketurvallisuuden HACCP International -sertifikaatin. Tule kuulemaan, kuinka ETS NORDin asiakas voi valita rasvahuuviinsa haluamansa, joko sähköpurkaustekniikkaan tai UV-valoon perustuvan otsonointipuhdistuksen.

 

Osastolla on esillä tähtituotteitamme NORDroof – ja NORDexternal-tuoteryhmistämme, muun muassa UHC yhdistelmäkatos sekä RVD yhdistetty ulko- ja ulospuhallusilmalaite. Esillä myös palopeltejä ja äänenvaimentimia.

 

Tervetuloa osastollemme A42:29!

Rekisteröidy messuille tästä.