ETS NORDin ainutlaatuinen NORDcanopy-huuvateknologia esillä Gastro-messuilla

09.05.2022

ETS NORDin ilmanvaihdon ratkaisut ammattikeittiöille ovat laajasti esillä Gastro-messuilla 18.5.-20.5.2022. NORDcanopy-tuoteryhmämme koostuu erilaista tuotteista ja ratkaisuista, joilla varmistetaan ammattikeittiöiden laadukas ja puhdas sisäilma sekä miellyttävät olosuhteet niin keittiöhenkilökunnalle kuin ravintolan asiakkaille.

Gastro-messuilla esillä olevien NORDcanopy-uutuuksien joukosta erottuu kaksi ratkaisua ylitse muiden, ja ne löytyvät ainoastaan ETS NORDin tuotevalikoimasta: vapaus valita huuvan puhdistusteknologia sekä ainutlaatuinen hybridihuuvaratkaisu.

Loppu ”otsonaattori vai uv-valo” – keskustelulle

On keittiöammattilaisia, jotka vannovat vahvasti tietyn puhdistusteknologian nimeen. Toisten mielestä ainoa oikea tapa puhdistaa huuva on tehdä se uv-valolla, toiset ovat ehdottomasti otsonaattorin kannalla. Nyt tämän väännön voi unohtaa!

NORDcanopy-huuvamallisto antaa mahdollisuuden valita puhdistusteknologian. Kaikkiin tuoteryhmän rasvahuuviin voi asiakas itse valita haluamansa, joko sähköpurkaustekniikkaan tai UV-valoon perustuvan otsonointipuhdistuksen. 

NORDcanopy hybridihuuva – kenties maailman monipuolisin huuva

ETS NORDin huuvaihmeet eivät lopu tähän. Nimensä mukaisesti NORDcanopy hybridihuuva on varsinainen moniottelija ja parhaimmillaan sieppaamassa kaiken kosteuden ja rasvan, joka tuprahtaa yhdistelmäuunien luukusta ilmaan. Hybridihuuva kykenee suvereenisti sekä kosteuden että rasvan erotteluun. Ja puhdistusteknologianhan voi valita joko otsonaattorilla tai uv-valolla tapahtuvaksi.

Sertifitoitua elintarviketurvallisuutta

NORDcanopy-tuoteryhmä on saanut tuotteen elintarviketurvallisuuden takaavaan HACCP-sertifikaatin. Tule Gastroon kysymään lisää!

Gastro-messuilla esillä myös:

aSAP-ratkaisu – huuvat on helppo purkaa ja siirtää uuteen kiinteistöön. Ei enää kertakäyttöinen, tiettyyn keittiöön ja tiettyyn kiinteistöön mitoitettu huuva, vaan investointi, joka elää mukana keittiön muutoksissa.

Apukäsi – huuvan ergonomiseen puhdistukseen

 

Tervetuloa osastollemme 6c30!

Rekisteröidy messuille tästä.