ETS NORDin huuville elintarviketurvallisuuden sertifikaatti

01.11.2021

ETS NORDin huuvien elintarviketurvallisuus on todennettu HACCP International-sertifikaatilla. Sertifikaatti voidaan myöntää laitevalmistajille, joiden sertifioituja tuotteita käytetään elintarviketeollisuudessa. Tuotteiden tulee täyttää kriteerit parhaista käytännöistä elintarviketurvallisuudessa ja HACCP Internationalin määrittelemät sertifiointivaatimukset.

– Vaikka HACCP on varmasti tutumpi elintarvikkeiden tuotanto- ja valmistusprosessissa toimiville, on se meille erittäin tärkeä todiste siitä, että huuvamme vahvuudet ovat juuri niitä, joihin olemme suunnittelussa panostaneetkin. Laserhitsattujen huuviemme rakenne on aktiivisilta pinnoiltaan täysin sileä ja siten huuvamme ovat helppoja puhdistaa ja pitää hygieenisinä. Ne tukevat siten hyvin ammattikeittiöiden erittäin vaativia hygieenisyystavoitteita, NORDcanopy tuoteryhmäpäällikkö Marcus Hintze.

HACCP:lla tarkoitetaan (engl. Hazard Analysis and Critical Control Points) järjestelmää, jonka avulla ennakoivasti tunnistetaan, arvioidaan ja hallitaan elintarviketurvallisuuden kannalta merkittäviä vaaroja. HACCP- järjestelmällä varmistetaankin pääasiassa elintarvikkeiden tuotanto- ja valmistusprosessin turvallisuus. Sertifionnin myöntää HACCP International.

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Marcus Hintze

Vientimyyntipäällikkö

NORDcanopy