ETS NORDin keittiöilmanvaihdon ratkaisut laajenevat Norjaan yhteistyössä Ventistål AS:n kanssa

04.07.2023

Laadukkaat huuvat ovat ratkaisevassa asemassa, kun kyseessä on ammattikeittiön puhtauden ja terveellisen ympäristön ylläpito. Olemme iloisia ilmoittaessamme, että ETS NORDin keittiöhuuvat ovat nyt saatavilla myös Norjassa.

Kesäkuussa ETS NORD ja Ventistål AS allekirjoittivat sopimuksen, joka antaa Ventistålille NORDcanopy-tuoteryhmän jälleenmyyntioikeuden koko Norjassa. Ventistål on toiminut Norjassa pitkään ja menestyksekkäästi keittiöiden ilmanvaihdon ratkaisuissa, ja tuo nyt markkinoille ETS NORDin uuden ainutlaatuisen konseptin – NORDcanopy-huuvat ammattikeittiöasiakkaille Norjassa.

ETS NORD esitteli uuden NORDcanopy-konseptinsa vuonna 2020 ja palaute on ollut erittäin kannustavaa. Matthias Diether, joka toimii omistajana ja kokkina kahden tähden Michelin-ravintolassa 180˚, kuvailee ETS NORD-huuvien ilmanvaihtoa seuraavasti: ”tehokkain ja hiljaisin ilmanvaihto avonaisiin ravintolatiloihin mitä olen koskaan nähnyt”.

Ammattikeittiöissä tapahtuu jatkuvasti muutoksia, ja uusien kestävien ratkaisujen kysyntä kasvaa. Noin 70 % ammattikeittiöistä muuttaa konseptiansa tai pohjaratkaisuansa viiden vuoden välein. ETS NORDin aSAP on korkean tason modulaarinen ratkaisu, joka tarjoaa käteviä vaihtoehtoja uudelleen rakentamista ja uusiokäyttöä varten. Ratkaisu on otettu hyvin vastaan Dubaissa, Virossa, Suomessa ja Ruotsissa.

”Uskomme vahvasti, että Ventistålin ammattitaito ja käytännön tieto Norjan markkinoista yhdistettynä ETS NORDin laadukkaisiin ilmanvaihtoratkaisuihin luovat huikean synergian. Kyseessä on tilanne, missä molemmat osapuolet voittavat.” sanoo ETS NORDin osakas Markku Mattila.

Ventistål AS on ilmanvaihdon ja pellin johtava tukkukauppias Norjassa, ja sillä on 18 toimipistettä eteläisestä Norjasta pohjoiseen.