Kotimaiset Recair-ilmankäsittelykoneet taipuvat moneksi

11.01.2021

ETS NORDin Recair-tuoteryhmän ilmankäsittelykoneissa löytyy mistä valita. Laaja valikoimamme johtuu siitä, että tuotanto on tiukasti omissa käsissämme; Recair-ilmankäsittelykoneet valmistetaan ja kootaan tehtaallamme Vantaan Honkanummella. Pystymme valmistamaan koneita useissa eri leveys- ja korkeusmitoissa, vapaasti muokattavin lohkorajoin ja useamman eri toimittajan komponenttivaihtoehtoja hyödyntäen. Laajan konekoko- ja komponenttivalikoiman avulla teknisten suoritusarvojen optimointi onnistuu varmasti. 

Pannaanko pakettiin? 

Recair- ilmankäsittelykoneita löytyy sekä pala- että pakettikoneina. Palakoneiden ilmavirta-alue on 0,3-10 m³/s ja pakettikoneiden 0,3-4 m³/s. Eri ilmavirta-alueet annetuilla leveys- ja korkeusmitoilla näet tästä

Saneerauskohteet haasteena – ratkaisuna Recair  

Recar-ilmankäsittelykoneet ovat osoittautuneet toimivaksi ratkaisuksi erityisesti hankalissa saneerauskohteissa, joissa tilojen mitoitus on ennalta määrätty. Isoja Recair-ilmankäsittelykoneita on haalattu hyvinkin vaativia reittejä pitkin konehuoneeseen. Koneen lohkorajoja voidaan lisätä ja isoimmat lohkot purkaa osiksi. Näin koneet voidaan haalata pienistäkin aukoista ja suuret lohkot kasata vasta paikan päällä.

 

Ota yhteyttä oman alueesi myyjään ja kysy lisää ratkaisuistamme

Matti Luoma

Myynti

Etelä-Suomi

Jyrki Niemelä

Myynti

Etelä-Suomi

Ilkka Sinisalo

Myynti

Pirkanmaa, Keski- & Länsi-Suomi

Janne Jelekäinen

Myynti

Pohjois-, Keski- & Itä-Suomi