MagiCAD Group ja ETS NORD syventävät yhteistyötä tuomalla markkinoille uuden tuotevalintatyökalun

31.01.2020

MagiCAD Group ja ETS NORD julkaisivat uuden BIM-tuotevalintatyökalun keittiön ilmanvaihtotuotteille. Työkalun avulla ETS NORD ‑keittiötuotteet ovat konfiguroitavissa nopeasti ja tehokkaasti ja ilmanvaihtosuunnittelijat voivat helposti löytää suunnitelmaansa sopivan tuotteen. Valintatyökalu on käytettävissä LVIS-suunnitteluun kehitetyssä MagiCAD-sovelluksessa sekä MagiCAD Cloud BIM-kirjastossa.

MagiCAD‑valintatyökalut ovat web-sovelluksia, joiden avulla käyttäjät voivat valita ja konfiguroida projekteihinsa sopivat tuotteet. Kun haluttu tuote on konfiguroitu, se voidaan sisällyttää suoraan MagiCAD- tai Revit-projektiin BIM-objektina oikeilla teknisillä tiedoilla. MagiCAD-valintatyökalujen avulla käyttäjät pystyvät tekemään perusteltuja päätöksiä ja parantamaan tuottavuutta.

Tuotemallintaminen on kehittynyt nopeasti viime vuosina ja on olennainen osa BIM-prosessia. ETS NORD on ollut tämän kehityksen eturintamassa tuotteilla, jotka ovat saatavilla MagiCAD-tuotekirjastoissa. ETS NORD on innovatiivinen yritys, joka keskittyy voimakkaasti tuotekehitykseen ja kehittää jatkuvasti tuotevalikoimaansa ja tuotteiden saatavuutta tuotemalleina.

”Meidän vahvuutemme valmistajana on, että pystymme tarjoamaan asiakkaille laajan tuotevalikoiman ja ilmanvaihdon kokonaisratkaisut. Meidät tunnetaan joustavana ja luotettavana kumppanina, jolla on laadukkaat tuotteet ja luotettavat toimitukset”, toteaa ETS NORDin tuotepäällikkö Oskari Mattila.

”MagiCAD Group on tunnettu LVIS-suunnitteluohjelmistojen kehittäjä, mutta sen lisäksi heillä on merkittävää osaamista myös tuotemallintamisesta. Uskomme, että yhteistyö MagiCAD Groupin kanssa mahdollistaa meille parhaat tuotemallinnustulokset”, Mattila jatkaa.

ETS NORDille tuotemallintamisen tarve on seurausta heidän asiakaslupauksestaan: ”Kaiken toimintamme keskiössä on aina asiakas. Kun tuotteemme ovat saatavilla MagiCAD Cloudissa, ne ovat suunnitteluammattilaisten käytettävissä maailmanlaajuisesti”, Oskari Mattila tiivistää.