Magnelis® - poikkeuksellista korroosiosuojausta vaativiin olosuhteisiin

23.03.2022

Ympäristöissä, joissa korroosio ja haastavat olosuhteet aiheuttavat ennenaikaista kulumista, voidaan oikealla materiaalivalinnalla pidentää tuotteen ja komponenttien käyttöikää merkittävästi. Magnelis® on paras ja kustannustehokkain vaihtoehto jälkisinkityille teräksille.

Magnelis® on vaativiin olosuhteisiin kehitetty teräslevyn suojakerros, joka suojaa haastaville olosuhteille altistuvat pinnat poikkeuksellisen tehokkaasti. Se on sinkkiä, alumiinia ja magnesiumia sisältävä metalliseos, joka on optimoitu parhaan mahdollisen korroosionkestävyyden saavuttamiseksi. Riittävä magnesiumpitoisuus lisää pintasuojauksen kestävyyttä ja mahdollistaa korroosionsuojauksen, joka on jopa kolme kertaa parempi kuin galvanoidulla teräksellä.

Siinä missä kuumasinkitty teräspinta on huokoinen, on Magnelis® – suojattu pinta tasaisen eheä ja läpäisemätön. Sillä on lisäksi itsekorjaava ominaisuus, joka saa suojaavan kalvon muodostumaan myös pinnan reunoihin, hitsaussaumoihin ja naarmuihin. Vaikka käsiteltävään pintaan olisi jo ehtinyt muodostua ruskeaa ruostetta, Magneliksen® suojaava kalvo muodostuu vähitellen senkin päälle.

Magnelis® on erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta kustannustehokas vaihtoehto ruostumattomalle teräkselle sekä alumiinille.

– Magnelis® suojaa vaativissa olosuhteissa ja olemme suositelleet sitä kohteisiin, joissa korroosion riski on tavallista suurempi, kuten saunoihin ja kylpylöihin, tuotepäällikkö Kadi Alber kertoo. – Sitä on menestyksellä käytetty myös klorideille ja ammoniakille altistuvissa kohteissa, kuten uimahalleissa ja eläinsuojissa, hän jatkaa.

Tutustu ETS NORDin laajaan erikoismateriaalivalikoimaan.  

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Kadi Alber

Tuotehallintapäällikkö

NORDduct, NORDsilencer, NORDdoor, NORDdiffuser, NORDgrille & IMS-tuotteet