Parempaa paloturvallisutta savunhallinnan avulla

08.08.2022

ETS NORDin kokonaisvaltainen savunhallintaratkaisu on kattava turvajärjestelmä hyvin erilaisiin kiinteistöihin sekä haastavimpiin kohteisiin.

Savunhallintaratkaisu on erillinen turvajärjestelmä, jonka tarkoituksena on taata hallittu savunpoisto kaikenlaisista tiloista, ja näin turvata ihmisten poistuminen paikalta, suojata omaisuusvahingoilta ja helpottaa palokunnan työskentelyä.

ETS NORDin kokonaisvaltaiset savunhallintaratkaisut ja laaja tuotevalikoima varmistaa, että tilanteeseen parhaiten soveltuva ja oikein mitoitettu savunhallintajärjestelmä kaikkine komponentteineen löytyy aina. Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä ja täyttävät luonnollisesti niille määrättyjen standardien vaatimukset.

Savunhallintajärjestelmä täytyy aina suunnitella tapauskohtaisesti ja järjestelmään liittyvät laitteet mitoitetaan vastaamaan suunnitelmia. Järjestelmien vaatimukset saattavat olla hyvinkin erilaisia – esimerkiksi rengashotelilla ja liikuntasalilla tarpeet poikkeavat suuresti. ETS NORDin asiantuntijoilla on kokemusta hyvin monimuotoisista tiloista ja tarpeista, ja olemme suunnitelleet ja toteuttaneet savunhallinnan järjestelmiä niin asuinrakennuksiin, autohalleihin kuin teollisuuskiinteistöihinkin. Kannattaa olla yhteydessä jo suunnitteluvaiheessa ja hyödyntää asiantuntemuksemme. 

Kysy asiantuntijoiltamme apua parhaan savunhallintaratkaisun valintaan. Olemme apunasi myös asennuksessa ja huollossa:

Jarkko Lahti

Myyntipäällikkö & tuoteryhmäpäällikkö

NORDfan & oviverhot

Oskari Mattila

Tuoteryhmäpäällikkö

NORDFIRE, NORDSMOKE, NORDDAMPER & NORDROOF