Oviverhopuhaltimet

NORDfan

Tiedämme, että uuden sukupolven oviverhot ovat ihanteellinen ratkaisu miellyttävän sisäilmaston ylläpitämiseen liiketiloissa, teollisuustiloissa ja julkisissa tiloissa, joiden ovia ei haluta sulkea tai joissa ihmisvirta ovien läpi on jatkuvaa.

Airtècnics-ilmaverhot aikaansaavat avoimeen oviaukkoon näkymättömän ilmasuihkun, joka eristää sisäilman tehokkaasti ulkoilmasta. Näin säästetään jopa 80% lämmitys- tai jäähdytyskuluista ja parannetaan asiakkaiden ja henkilöstön viihtyisyyttä.

Saavuttaakseen edellä mainitut edut, on erittäin tärkeää valita juuri käyttötarkoitukseen sopiva oviverhopuhallin. Muuttuvat tekijät, kuten sisätilan korkeus, kovat tuulet, ovien sijainti, kerrosten väliset portaikot, vastakkaiset ovet, oven leveys ja asennuskorkeus tulee ottaa huomioon.

Nykyisin on myös erittäin tärkeää valita oikea säätömuoto käyttökohteen mukaan. Clever control mukauttaa oviverhopuhaltimen toiminnot automaattisesti vastaamaan sisäänkäynnin olosuhteita ja sen kautta voidaan oviverhoja ohjata VAK ja ModBus-väylien kautta.

Oviverhojen valintaohjelmalla pääset itse mitoittamaan oviverhopuhaltimia ja tutkimaan sopivaa tuotetta kohteeseen.

Oviverhopuhaltimet pdf

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Jarkko Lahti

Myyntipäällikkö & tuoteryhmäpäällikkö

NORDfan & oviverhot

Jussi Kangaskoski (vanhempainvapaalla)

Sovellusasiantuntija

NORDfan & oviverhot