Aina hyvä sisäilma - ilmanvaihto nopeasti tarpeenmukaiseksi NORDdamper-tuotteilla

04.11.2022

Koneellisen ilmanvaihdon tulee sopeutua nopeasti sisäilman muutoksiin. On selvää, ettei puolityhjässä tilassa ole järkevää käyttää ilmanvaihtoa täydellä teholla. Toisaalta siellä missä tarvitaan tehostettua ilmanvaihtoa, on oleellista, että ilmanvaihto reagoi nopeasti kohonneisiin hiilidioksidipitoisuuksiin, epäpuhtauksiin tai kosteuteen. 

Kaikkiin mahdollisiin ilmavirran säädön ja mittauksen tarpeisiin löytyy ratkaisu NORDdamper-tuoteryhmästä: valikoimassamme on ilmavirran säätö- ja sulkupeltejä sekä mittauslaitteita yhtä lailla uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiin.

NORDdamper-tuoteryhmän tuotteita käytetään ilmanvaihtokanavien sulkemiseen, ilmamäärän säätämiseen ja mittaamiseen ilmanvaihtojärjestelmissä. Tuoteryhmästä löytyy sekä manuaalisia että moottorikäyttöisiä vaihtoehtoja. Vakiotuotteet valmistamme kuumasinkitystä teräksestä, mutta erikoismateriaalit ovat toki mahdollisia. Magnelis® on erittäin hyvä teräslevyn suojakerros, joka suojaa pitkäkestoiselta kulumiselta. Sen korroosionkestävyys on kolme kertaa parempi kuin galvanoidulla teräksellä.

Esimerkiksi säätöpelleissä NORDdamper-valikoimaa riittää joka lähtöön: