Energiatehokkuus ja tarpeenmukainen ilma kompaktilla ilmavirtasäätimellä

11.11.2022

Ilmavirtasäädin takaa tarpeenmukaisen ilmanvaihdon reagoimalla paine-erojen muutoksiin jo muutamassa minuutissa. Kun ilmanvaihtojärjestelmä reagoi nopeasti ja säätää toimintatehoaan automaattisesti tilanteen mukaan, se säästää merkittävästi ilmanvaihtoon tarvittavaa energiaa.

ETS NORDin ilmavirtasäätimet varmistavat tilojen erinomaisen ilmanvaihdon energiatehokkaasti. NORDdamper-tuotevalikoimassamme on saatavilla monta vaihtoehtoa ilmavirransäätöön: RPM-LV, RPM-V ja RMPC-V.

RPM-LV – oikea valinta ahtaisiin tiloihin

RPM-LV on kompakti ja tarkka ilmavirtasäädin, joka mahtuu ahtaisiin tiloihin eikä tarvitse suojaetäisyyttä. Asentaminen vaikkapa 90 mm käyrään onnistuu helposti. RPM-LV:n mittaustarkkuus on erinomainen ja sen voi kytkeä toimimaan Bacnet/Modbus-järjestelmän kanssa.

RPM-V & RPMC-V – varmat perustuotteet ilmamäärän säätelyyn

Vakioilmavirralle varma perustuote on RPM-V pyöreä ilmamäärän säätölaite, jonka asennus helposti saavutettaviin paikkoihin hoituu hetkessä. Suorakaidekanaville suunniteltu RPMC-V puolestaan toimii sekä muuttuvalle- tai vakioilmavirralle. Molemmat tuotteet ovat myös Bacnet/Modbus-yhteensopivia.

Tutustu NORDdamper-tuoteryhmään, joka tarjoaa kattavan valikoiman ilmavirran säätö- ja sulkupeltejä, sekä mittauslaitteita.

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Kadi Alber

Tuotehallintapäällikkö

NORDduct, NORDsilencer, NORDdoor, NORDdiffuser, NORDgrille & IMS-tuotteet