Ammattikeittiöiden suunnittelu ja toteutus putkessa?

20.06.2022

ETS NORDin ammattikeittiön ilmanvaihtoratkaisut kattavat koko prosessin alusta loppuun. Kokonaisvaltainen palvelumme opastaa ja ohjaa ammattikeittiön ilmanvaihdon suunnittelua ja toteutusta aivan alusta aina toteutukseen ja käyttöönottoon asti, minkä jälkeen huoltotiimi varmistaa, että hälytykset ja huoltoa vaativat tilanteet hoidetaan nopeasti. Näin homma etenee:

Suunnittelu: tehdään haaveista totta

Ammattikeittiön toteutusta suunniteltaessa on apunasi älykäs ammattikeittiöhuuvien mitoitusohjelmamme KITCHENiQ, joka ohjaa suunnittelua monin tavoin. Ohjelmaa päivitetään usein, ja ohjelman uusin versio on aina suunnittelijan käytössä ilman erillistä ohjelmistopäivitystä.

Ammattikeittiön ilmanvaihdon haastavampia ratkaisuja varten on käytössäsi suunnittelupalvelumme, jolle puhdas keittiöilma on kunnia-asia. Jos yhtään askarruttaa, millaisella huuvaratkaisulla ilmanvaihto hoituisi parhaiten, tai jos kyseessä on vaikkapa uusi keittiö vanhaan rakennukseen tai merkittävä ravintolakonseptin muutos haastavissa tiloissa, on kokenut asiantuntijatiimimme valmiina ottamaan haasteen vastaan. Lähetä meille pohjakuva keittiöstä ja sen laitteista sekä halutut tekniset ominaisuudet. Suunnittelutiimimme tekee sinulle tarjouksen, jossa toteutukseen valitut ratkaisut on aina hyvin perusteltu.

Asennustiimi: palapelin palasista toimiva kokonaisuus

Mikäli olet ensimmäistä kertaa toteuttamassa ammattikeittiön ilmanvaihtoa ETS NORDin huuvaratkaisuilla, teemme aina asennusopastuksen, jossa käydään läpi oikeaoppinen asennus, ja jolla myös varmistetaan, että huuviemme optimaaliset ominaisuudet saadaan varmasti esiin.

Keittiöilmanvaihdon käytännön toteutuksesta – huuvien kokoamisesta ja asennuksesta haastavissakin olosuhteissa – huolehtii ammattitaitoinen asennustiimimme, joka hoitaa kokonaisuuden tottuneesti ja laittaa taatusti kaikki palaset paikoilleen.

Käyttöönotto: varmistusta vaille valmis

Kun ammattikeittiön toteutus on siinä pisteessä, että huuvat ovat paikoillaan ja kaikki koneet on kytketty, saapuu iskuryhmämme tekemään käyttöönottotarkastuksen. Koko prosessi käydään läpi: testataan että otsonaattorihuuvien puhdistusjärjestelmät toimivat moitteetta, varmistetaan toimiva yhteys keittiön ja kiinteistöautomaation välillä sekä tehdään turvallisuustestaus käymällä läpi hälytystilanne ja sen moitteeton toiminta. Koko prosessi varmistetaan ennen luovutusta.

Käyttäjäopastus: hyvä ilmanvaihto ja puhtaat huuvat myös jatkossa

Kun keittiö on ollut jo jonkin aikaa (noin 3-4 viikkoa) toiminnassa, teemme ammattikeittiön henkilökunnalle käyttäjäopastuksen. Selvitämme paikan päällä huuvien toimintaperiaatteet, käytön ja päivittäisen puhdistuksen juurta jaksain. Käyttäjäopastuksella varmistamme, että keittiöhenkilökunta osaa hyödyntää huuviamme parhaalla mahdollisella tavalla, jotta lopputuloksena syntyy kaikissa tilanteissa ensiluokkainen keittiö- ja ravintolailmanvaihto. Huolehdimme henkilökunnan ergonomiasta opastamalla Apukäden käyttöä ja rasvasuodatinten oikeaoppista puhdistusta. Käyttäjäopastuksen päätteeksi jätämme henkilökunnalle laminoidut käyttöohjeet tiivistettynä pariin A4:n.

Huolto: Pidetään huolta toimintavarmuudesta

Mahdollisista hälytyksistä ottaa kopin huoltotiimimme, jonka kiinteistöhuolto tavoittaa nopeasti. Monenlaisia keittiöitä nähneet huoltomiehemme eivät hevin hämmenny, vaan hoitavat yllättävätkin ongelmatilanteet lempeän kärsivällisesti, vahvalla rutiinilla.

Ammattikeittiöiden ilmanvaihdon kysymyksissä vastaa

Marcus Hintze

Vientimyyntipäällikkö

NORDcanopy

Saku Ruusunen

Tuoteryhmäpäällikkö

NORDcanopy

Ari Asti

Huoltopäällikkö