ETS NORDille Vuoden valmistaja -palkinto Go Global Awards -konferenssissa

23.11.2023

ETS NORDille myönnettiin Vuoden valmistaja -palkinto marraskuussa Rhode Islandilla USAssa järjestetyssä Go Global Awards 2023 -konferenssissa. Palkinto myönnetään International Trade Councilin (ITC) aloitteesta, ja sen tarkoituksena on antaa tunnustusta yrityksille ja organisaatioille, jotka toiminnallaan edistävät taloudellista kehitystä, innovaatioita ja strategisia parannuksia, menestyen samalla omilla vientimarkkinoillaan.

Jokaisella osallistujalla oli mahdollisuus pitää konferenssin yhteydessä 10 minuutin myyntipuhe kansainväliselle tuomaristolle selittääkseen, miksi juuri heidän yrityksensä ansaitsisi palkinnon. ETS NORD esitteli innovatiivisen liiketoimintamallinsa, joka hyödyntää digitaalisia työkaluja rakennusten sisäilmaratkaisujen kehittämisessä ja niiden elinkaarihallinnassa.

Noin 300 yritystä kaikkialta maailmasta osallistui tämänvuotiseen kilpailuun. Urmas Hiie, ETS NORDin hallituksen puheenjohtaja, uskoo palkinnon auttavan yritystä saamaan jalansijaa Yhdysvaltojen markkinoilla, jonne ETS NORD on jo laatinut rantautumissuunnitelmia.

”Viron ja Skandinavian rakennusmateriaalimarkkinoiden käännyttyä laskuun suuntaamme katseitamme uusille vientialueille”, Hiie sanoi. ”Meillä on jo konttori Dubaissa, ja kokemuksemme sieltä ovat vakuuttaneet meidät ammattikeittiöille suunniteltujen ilmanvaihtoratkaisujemme kansainvälisestä kilpailukyvystä.”

Go Global Awards -palkinto tuo saajalleen monia etuja. Lisääntynyt näkyvyys ja palkinnon tuoma uskottavuus tasoittavat tietä uusille markkinoille ja houkuttelevat uusia asiakkaita. Samalla yritys saa lisää mahdollisuuksia ajatustenvaihtoon kansainvälisten yritysjohtajien ja mahdollisten sijoittajatahojen kanssa.