ETS NORDin ammattikeittiöhuuvien räätälöitävyys omaa luokkaansa

14.09.2023

Fusion Kamppi on kansainvälistä fuusiokeittiötä edustava ravintola ja vihreä keidas Kampin keskuksen ensimmäisessä kerroksessa. Ravintolan viihtyisällä ulkoterassilla tarjoillaan muun muassa annoksia laavakiven päällä. Sisätilojen erikoisuutena puolestaan on japanilaistyylinen teppanyaki – grilli, jolla kokki grillaa valitun ruoka-annoksen suoraan à la carte-asiakkaiden pöydässä.

Fusion Kamppiin on toimitettu ETS NORDin huuvia kahdessa erässä: ensin ravintolan sisätiloihin ja myöhemmin terassille, ulkogrillin yhteyteen. Ravintolayrittäjä Mai Nguyen tutustui ETS NORDin ammattikeittiöhuuviin ensimmäistä kertaa noin vuosi sitten Gastromax-messuilla, ja on ollut tuttavuuteen tyytyväinen. Kun ravintolatiloja laajennettiin, ja ulkogrillipisteeseen etsittiin pientä mutta tehokasta rasvahuuvaa, oli huuvatoimittajankin valinta selvä.

Ammattikeittiön haasteet vaikuttavat huuvavalintaan

Fusion Kampin terassin ulkogrilli sijaitsee kontissa, jonka pieni koko asetti haasteita sen huuvan mitoitukselle. ETS NORDin tuoteryhmäpäällikkö Saku Ruusunen ehdotti ulkogrillin yhteyteen HG grillihuuvaa. HG on tavallista pienikokoisempi rasvahuuva, joka mitoitetaan aina ruoanlaittopisteen keittiölaitteiden mukaan. Sen tehokas rasvanpoisto perustuu rasvasuodatinten sijoitteluun lähelle paistopistettä. HG huuvan tarvittavat ilmamäärät ovat myös huomattavasti pienemmät kuin tavallisen kattoon sijoitettavan huuvan, mikä tekee siitä myös energiatehokkaamman vaihtoehdon.

Tyylikkäitä huuvia vaativien ammattikeittiöiden tarpeisiin

ETS NORDin huuvien monipuoliset räätälöintimahdollisuudet tulevat ilmi myös sijoittelussa. Fusion Kampin teppanayaki-grillin yläpuolelle sijoitettu saarekemallin HR rasvahuuva on naamioinnin taidonnäyte. Huuvaa on pöytään sijoitellun grillin mukaan räätälöity tarkkaan huoltoa, puhdistusta ja koristelua silmällä pitäen, jolloin ei ymmärrä eikä näe sen olevan huuva ellei varta vasten osaa huuvaa etsiä.

Mai Nguyen on ETS NORDin huuvien tehokkuuteen hyvin tyytyväinen. Ne suoriutuvat rasvanpoistotehtävistään erinomaisesti, pitäen ravintolatilan sisäilman miellyttävänä. Myös keittiöhenkilöstöltä on tullut palautetta huuvien helposta puhtaanapidosta, ja ETS NORDin Apukäden avulla rasvahuuvien suodattimiin yltää ergonomisesti.

 

Kuva: Feyrezur Akpinar

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Saku Ruusunen

Tuoteryhmäpäällikkö

NORDcanopy