ETS NORD kymmenen parhaan yrityksen joukossa

11.09.2023

Enterprise Estonia ja Viron työnantajien keskusliitto ovat valinneet ehdokkaat vuoden 2023 parhaiden yritysten palkintoja varten useissa eri kategorioissa. Voimme iloksemme ilmoittaa, että ETS NORD pääsi kymmenen parhaan joukkoon kolmessa kategoriassa: TOP 10 innovaattori, TOP 10 kestävä yritys sekä TOP 10 vientiyritys. Tämä on meille jälleen uusi tunnustus vuoden alussa saamamme Vuoden Tehdas 2023 -palkinnon lisäksi!

Kilpailun tarkoituksena on antaa tunnustusta joukosta erottuville, innovatiivisille ja älykkäille yhtiöille, joiden johdonmukainen työskentely on tuonut menestystä yhtiölle, sen työntekijöille sekä koko maalle yleisesti. Yrittäjyyspalkinto (Entrepreneurship Award) on Viron korkein kansallinen tunnustus, jonka yritys voi saada.

Yrittäjyyspalkinto on Viron pisimpään järjestetty yrityskilpailu, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1996. Tuolloin presidentti Lennart Meren aloitteesta jaettiin vuoden parhaan ulkomaisen sijoittajan palkinto. Vuosien varrella kilpailusta on tullut suosittu virolaisten yritysten keskuudessa, ja siihen on lisätty useita uusia kategorioita, joissa maan johtavat yritykset voivat kilpailla keskenään.