ETS NORDin vahva kasvu Ruotsissa jatkuu, nyt yritysostolla

26.08.2022

ETS NORD ostaa Vent-tillverkarna AB:n koko liiketoiminnan. Vent-tillverkarna AB on 1994 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut ilmanvaihtokanavien valmistukseen. Yritysosto on hyvin linjassa ETS NORDin Ruotsin liiketoiminnnan laajentumistavoitteen kanssa.

– Olen hyvin iloinen että saamme tunnetun ja korkealaatuisia ilmanvaihtotuotteita valmistavan paikallisen toimijan osaksi ETS NORDin Ruotsin toimintoja, ETS NORDin partneri ja kansainvälisestä myynnista vastaava johtaja Markku Mattila sanoo. – Yrityskauppa tukee hyvin ETS NORDin jo jonkin aikaa jatkunutta erittäin vahvaa orgaanista kasvua Ruotsissa. Sijainti Suur-Tukholman alueella Södertäljessa on aivan olennainen, ja tämä tukee palvelukonseptimme kehittämistä koko Ruotsissa, hän jatkaa.

 

ETS NORD on ilmanvaihtotuotteita ja laitteistoja myyvä, markkinoiva ja valmistava konserni, jolla on toimipisteet Suomessa, Virossa ja Ruotsissa. ETS NORD on perustettu vuonna 1998, ja sen liikevaihto vuonna 2021 oli 59 miljoonaa euroa.

Vent-tillverkarna AB on ilmanvaihtokanavien, erityisesti suorakaidekanavien, valmistukseen erikoistunut  yritys Södertäljessä. Yrityksen palveluksessa on 18 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2021 oli n. 2,1 meur.

Lisätietoja

Markku Mattila

Partner & Group Senior Advisor