Keittiöiden ilmanvaihdon suunnittelupalvelu sai hyvän startin

22.09.2020

ETS NORD avasi keväällä palvelun ammattikeittiöiden ilmanvaihdon suunnitteluun. Keittiön ilmanvaihto suunnitellaan asiakkaan antamilla lähtötiedoilla käyttäen NORDcanopy-tuotteita. Suunnitelma valmistuu muutamassa päivässä, ja sen tuloksena asiakas saa älykkäät 3D-mallit Magicad-pohjakuvaan.

Joni Kakko LVI- Insinöritoimisto K. Kakko Oy:stä on tyytyväinen ETS NORDin tuotteisiin ja palveluun.

– ETS NORD reagoi tosi nopeasti pyyntöihini ja homma toimii kokonaisvaltaisen hyvin, Kakko sanoo. Olen käyttänyt uutta keittiön ilmanvaihdon suunnittelupalvelua, ja olen siihen oikein tyytyväinen, hän sanoo.
– Yksi iso syy, miksi minä käytän ETS NORDin palvelua ja tuotteita, on ETS NORDin integroitu otsonaattorihuuva. Se on toimiva, toteutukseltaan yksinkertainen ja turvallinen tuote, Kakko täydentää.

Myös Joonas Salovaara Insinööritoimisto Juhani Lehtonen Oy:sta hyödynsi ETS NORDin suunnittelupalvelua kahden päiväkodin keittiöilmanvaihdon laatimisessa. Salovaaran mielestä on järkevää hyödyntää IV-alan valmistajien suunnittelupalveluja. Esimerkiksi ilmanvaihtokoneissa saattaa hänen mukaansa olla tiettyjä speksejä, jotka vaan “pitää tietää”, ja silloin on näppärintä ja lopputuloksen kannalta varminta käyttää tuotteen valmistajan oma suunnittelupalvelua – valmistajathan tuntevat tuotteensa parhaiten.

– Olen tyytyväinen, kun sain suunnittelupalvelua käyttäessäni bonuksena hyvän vinkin. Kohteeseen päätettiin tyypittää rasvahuuva, jossa on tulevaisuutta silmällä pitäen olemassa sisäinen varaus otsonaattorille, Salovaara sanoo.

Tutustu suunnittelupalveluun tästä.