NORDcanopy-huuvissa käytetty puhdistustekniikka on jatkossa asiakkaan valinta

04.07.2022

ETS NORDin vahva panostus ammattikeittiöiden ilmanvaihtoratkaisujen kehittämiseen tuo asiakkaalle vapauden valita eri tekniikoiden välillä. Yksi vuoden isoimmista uudistuksistamme on asiakkaan mahdollisuus valita puhdistustekniikka. Kaikkiin NORDcanopy-tuoteryhmän rasvahuuviin voi asiakas itse valita haluamansa, joko sähköpurkaustekniikkaan tai UV-valoon perustuvan otsonointipuhdistuksen.

Käytännössä puhdistustekniikka on hyvin samanlainen, perustuipa se sitten sähköpurkaukseen tai UV-valoon, tuoteryhmäpäällikkö Marcus Hintze sanoo. – Molemmat puhdistustavat toimivat erinomaisesti NORDcanopy-huuvissamme. Ratkaisu on kestävä ja asiakkaan valinnanvapaus aivan ainutlaatuista. En tiedä, että Euroopassa olisi vastaavaa valintamahdollisuutta kenelläkään muulla valmistajalla, hän jatkaa.

NORDcanopy -huuvien ohjaus tapahtuu helpolla plug-and-play -järjestelmällä, jonka ohjaustapa soveltuu kumpaan tahansa puhdistustekniikkaan perustuvalle huuvalle.

NORDcanopy- huuvat täyttävät ammattikeittiöhuuvien toimintaan liittyvien standardien EN 16282-2, -6 sekä -8 vaatimukset minkä lisäksi niiden elintarviketurvallisuus on todennettu HACCP International– sertifikaatilla. HACCP – sertifikaatti voidaan myöntää laitevalmistajille, joiden tuotteita käytetään elintarvikkeiden valmistusprosessissa ja jotka täyttävät kriteerit parhaista elintarviketurvallisuuden käytännöistä.

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Marcus Hintze

Vientimyyntipäällikkö

NORDcanopy