NORDcanopy-tuoteryhmän hygieenisyys ja elintarviketurvallisuus todennettiin HACCP International-sertifikaatilla

29.06.2022

ETS NORDin NORDcanopy-tuoteryhmälle on myönnetty HACCP International-sertifikaatti osoituksena NORDcanopy -ammattikeittiöhuuvien elintarviketurvallisuudesta ja hygieenisyydestä. Sertifikaatin myöntää HACCP International valmistajalle, jonka tuotteita käytetään elintarviketeollisuudessa.

– Tuotekehitysprosessi NORDcanopy-tuoteryhmän osalta on ollut johdonmukainen. Siirtyminen hitsattuun huuvarakenteeseen on tuonut loppukäyttäjäasiakkaille merkittäviä etuja, joista HACCP International-sertifikaatti on meille tärkeä osoitus, tuoteryhmäpäällikkö Marcus Hintze kertoo.

Vaivattomasti puhtaana pidettävä huuva helpottaa keittiöhenkilökunnan työtä merkittävästi ja takaa hygieenisen ruoanvalmistuksen. Hitsattu rakenne mahdollistaa turvallisen ja hygieenisen ympäristön, mutta tuo nopeasti elävässä ravintolamaailmassa sopeutumiskykyä myös ravintolan omistajalle. Huuvan laserhitsattu moduulirakenne taipuu isojen muutosten edessä. Huuvan voi purkaa ja koota uudelleen, ja sen kokoa ja tehokkuutta voi muokata helposti tarpeiden muuttuessa.

Raikas ilmanvaihto ja hyvä keittiöhygienia toteutuu takuuvarmasti HACCP International-sertifioiduilla NORDcanopy-huuvilla!

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Marcus Hintze

Vientimyyntipäällikkö

NORDcanopy