Tyylikäs ja kompakti uutuus - yhdistetty ulko- ja ulospuhallusilmalaite

16.02.2021

ETS NORDin uutuustuote on suunniteltu ulospuhallusilman seinäpuhallukseen ja ulkoilman sisäänottoon rakennuksen julkisivusta. Teknisiltä ominaisuuksiltaan erinomainen RVD ulko- ja ulospuhallusilmalaite on myös tyylikäs, ja sen kompakti ulkonäkö istuu linjakkaasti rakennuksen julkisivuun.   

RVD soveltuu erityisesti kiinteistöihin, joissa on huoneistokohtainen ilmanvaihtoratkaisu. RVD:ssä on säädettävä ulospuhallusaukko, jolloin se soveltuu niin suuriin kuin pieniinkin ilmavirtoihin (vaadittu yli 5 m/s ilmannopeus onnistuu myös pienillä ilmavirroilla ja ilmavirtojen sekoittumista ei tapahdu). Asennusta helpottaa vaihdettava kätisyys, joka onnistuu irrotettavien etupaneelien ansiosta. RVD:n toimivuus kylmissä olosuhteissa on todennettu ja sillä on erinomainen sadevedenerotuskyky.

Samasta tuotteesta on myös joko pelkällä ulospuhallusilmalla tai ilman sisäänotolla varustetut versiot: RVD-V and RVD-S. 

Tutustu tarkemmin RVD ulko- ja ulospuhallusilmalaitteen teknisiin ominaisuuksiin, jotka täyttävät asuntoilmanvaihdon ulospuhallusilman seinäpuhallukselle ja ulkoilman sisäänotolle asetetut tekniset vaatimukset.

Talotekniikkainfo.fi:ssa mainitut vaatimukset sertifioitavalle ulospuhallusilmalaitteille.

 

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Kadi Alber

Tuotehallintapäällikkö

NORDduct, NORDsilencer, NORDdoor, NORDdiffuser, NORDgrille & IMS-tuotteet