SELKEÄ VERKKOKAUPPA SÄÄSTÄÄ TYÖMAAPÄÄLLIKÖN HERMOJA

23.04.2020

Bonavan Tate-työmaapäällikkö Kimmo Koivisto on tottunut verkkokaupan käyttäjä, ja tilaa kaikki työmaan toimitukset alan verkkokaupoista. ETS NORDin verkkokaupan vahvuus on hänen mukaansa selkeys: muun muassa useimmin tarpeen olevat ns. perustavarat ovat ensimmäisenä tarjolla.

Koiviston tyypillisimmät urakat ovat kerrostalotyömaita, joilla edetään varsin ennustettavasti ja aikataulussa. Hän kertookin tekevänsä tilaukset verkkokaupassa jo hyvissä ajoin, koska tavara on helppo aikatauluttaa saapumaan silloin, kun sitä työmaalla tarvitaan.  – Kun tekee urakan tilaukset verkkokaupassa hyvissä ajoin ja yhdellä kertaa, tietää että on ainakin yksi asia vähemmän muistettavana. Aina on voinut luottaa siihen, että tavara tulee kellontarkasti työmaalle juuri silloin, kun on sovittu, Koivisto sanoo.

Verkkokauppa on tuuraajan turva

Mikäli yllättäviä lisätarpeita ilmaantuu, on verkkokaupassa vaivatonta tehdä uusia tilauksia. Verkkokauppa on myös aina nopein tapa. Puhelimitse tai sähköpostitsekin tehty tilaus täytyy aina syöttää tilausjärjestelmään. Verkkokaupassa sen sijaan ei ole koskaan ruuhkaa.

Mikäli työmaapäällikkö sattuisi sairastumaan, on sijaisen huomattavasti helpompaa astua päällikön saappaisiin, kun verkkokauppa erittelee tilatut, toimitetut ja vielä toimituksessa olevat tuotteet. Lomallekin työmaapäällikkö voi lähteä ilman pelkoa perään soittelusta, kun kaikki tavarantoimituksiin liittyvä tieto on dokumentoituna verkkokaupassa.

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Yhtiö on luonut koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien ja toimii 2300 ammattilaisen voimin Saksassa, Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa. Bonavan liikevaihto vuonna 2019 oli 1,46 miljardia euroa ja yhtiö on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Uuden ETS NORD – verkkokaupan vahvuuksia

Erittäin selkeä: Tuotteet on helppo syöttää excel-pohjaiseen tuotenäkymään tuoteryhmittäin
Varastotilanne näkyy reaaliajassa
Tilausten seuranta tilauksittain ja tuotteittain; toimitetut ja toimittamattomat selkeästi näkyvillä
Projektikohtaisen kokonaisvolyymin ja maksusuoritusten seuranta
Nopea tarjousten käsittely ja perinteistä tilaustapaa huomattavasti nopeampi toimitus asiakkaalle
Tuotteiden pakkauskoot hyvin näkyvissä

Ota uusi verkkokauppa käyttöön nyt

ETS NORD – verkkokauppa toimii tällä hetkellä sekä vanhalla että uudella alustalla. Vanha alusta on poistumassa kesäkuussa, eivätkä projektit siirry automaattisesti vanhasta versiosta uuteen. Ota siis uusi verkkokauppa käyttöön jo nyt ja säästä aikaasi tulevaisuudessa.

Vanhan verkkokaupan käyttäjänä voit kirjautua itse uuteen verkkokauppaan. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi. Voit luoda itsellesi uuden salasanan, kun kirjaudut sisään uuteen verkkokauppaan ensimmäisen kerran.

Jos sinulla ei ole ennestään tunnuksia verkkokauppaamme, voit pyytää tunnuksien aktivoimista omalta myyjältäsi tai asiakaspalvelulta. He auttavat sinua mielellään kaikissa ETS NORD – verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä.