Tuotantomme ja toimituksemme toimivat normaalisti

01.04.2020

Asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Noudatamme viranomaisten määräyksiä ja ohjeistuksia, jotta asiakkaidemme, työntekijöidemme ja yhteistyökumppaneidemme turvallisuus varmistetaan asiakastyytyväisyyttä ja hyvää palvelua unohtamatta.

Pyrimme varmistamaan sujuvan liiketoiminnan jatkumisen mahdollisimman normaalisti.
Tavoitteemme on ylläpitää toimituksemme ja palveluasteemme mahdollisimman hyvänä. Hyvällä yhteispelillä, noudattamalla varotoimenpiteitä selviämme poikkeusolosuhteista.

Perusvalikoimamme saatavuus on hyvä ja tuotteiden toimitusaika normaali. Tuotteidemme saatavuus on hyvä. Vuoden alussa käyttöönotettu Tallinnan toimipisteen varastolaajennus vastaa nyt hyvin tarpeeseen. Varastomme sisältää mm. kysytyimpiä tuotteita, joiden saatavuus saattaa poikkeustilanteessa häiriintyä.

KÄYTÄ ENSISIJAISESTI WEBSHOPPIA
Käytä kaikkiin päivittäisiin tavaratilauksiin ensisijaisesti ETS NORD-verkkokauppaa, sähköpostia ([email protected]) tai tee tilaus puhelimitse (040 1842 842).

Noutopiste, asiakaspalvelu ja myyjämme palvelevat normaalisti sekä puhelimitse että sähköpostilla. Pyrimme varmistamaan sujuvan noutopisteen toiminnan ja asiakaspalvelun mahdollisimman hyvin. Henkilökohtaisia kontakteja pyritään nyt kuitenkin kaikin tavoin välttämään.

KÄYNNIT NOUTOPISTEELLÄ
Tuusulan noutopisteestä voi tilaukset jatkossa noutaa laiturilta, johon asiakaspalvelumme kerää ne valmiiksi. Toimipisteen ovet pidetään suljettuna, ja myös kahvihuone on virusepidemian takia poissa käytöstä.

Kiitos yhteistyöstä – pysykää terveinä. Poikkeustila ei kestä ikuisesti.

Jari Lehtonen

Maajohtaja

[email protected]

040 504 2709