Kaikki yksikkömme ovat toiminnassa

25.03.2020

ETS NORD toimii vastuullisesti ja tekee kaikkensa ehkäistäkseen koronaviruksen leviämistä. Yhdessä selviämme kriisin yli.

Asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme ja  henkilökuntamme terveys ja turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Noudatamme viranomaisten antamia määräyksiä ja ohjeistuksia, jotta asiakkaidemme, työntekijöidemme ja yhteistyökumppaneidemme turvallisuus varmistetaan asiakastyytyväisyyttä ja hyvää palvelua unohtamatta.

Pyrimme varmistamaan sujuvan liiketoiminnan jatkumisen mahdollisimman normaalisti. Tavoitteenamme on ylläpitää toimituksemme ja palveluasteemme mahdollisimman hyvänä. Hyvällä yhteispelillä ja yhteisellä ymmärryksellä välttämättömistä varotoimenpiteistä selätämme nämä poikkeusolosuhteet yhdessä.

Perusvalikoimamme saatavuus on hyvä ja tuotteiden toimitusaika normaali. Tuotteidemme saatavuus on hyvä. Vuoden alussa käyttöönotettu Tallinnan toimipisteen varastolaajennus vastaa nyt hyvin tarpeeseen. Varastomme sisältää muun muassa kysytyimpiä kriittisiä tuotteita, joiden saatavuus saattaa poikkeustilanteessa häiriintyä.

Kaikki yksikkömme ovat toiminnassa. Myös tuotantomme toimii normaalisti.

Suosittelemme asiakkaillemme ensisijaisesti ETS NORD-verkkokaupan käyttöä, joka on normaalitilanteessakin nopein tilaustapa.

Tilauksia voi tehdä myös sähköpostitse ([email protected]) ja puhelimitse (040 1842 842). Olemme vahvistaneet asiakaspalvelukapsiteettiamme, jotta pystymme mahdollisimman hyvin vastaamaan asiakaspuheluihin.

Asiakkaiden lisäkysymyksiin vastaavat vastuumyyjät.

Jari Lehtonen

Maajohtaja

[email protected]

040 504 2709