Suunnittelijaseminaari – road show pureutuu saneerauskohteiden energiatehokkuusinvestointeihin

03.02.2023

Miten sovitetaan norsu tulitikkuaskiin?

Saneerauskohteiden haastavuus juontuu usein siitä, että kymmeniä vuosia sitten valmistuneen saneerauskohteen tekniset tilat on mitoitettu ajan vaatimusten mukaiseksi, vaikka korjausrakentamista sääntelevät määräykset ja energiatehokkuusvaatimukset edellyttäisivät jotain ihan muuta. Saneerausta suunnittelevalle reunaehdot tuntuvatkin välillä silkalta mahdottomuudelta.

ETS NORDin aSAP-ratkaisu on markkinoiden ainoa ratkaisu, jolla norsu sovitetaan tulitikkuaskiin. aSAP-ratkaisun avulla saneerattavaan kohteeseen saadaan haalattua tarpeeksi tehokas, isokokoinen Recair-ilmankäsittelykone tai NORDcanopy-ammattikeittiöhuuva, kun se kuljetetaan paikan pääälle paloina ja kootaan suoraan asennuskohteessa.

Kerran tuotettu lämpö hyötykäyttöön

Menneinä vuosikymmeninä energiankäyttö oli varsin huoletonta, eikä hukkalämmön talteenotosta ymmärretty stressata. Nykypäivän saneeratuissa kohteissa homma menee toisin. Poistoilmasta talteen otetusta lämmöstä voidaan saada jopa 70 prosenttia hyödynnettyä. ETS NORDin NORDcanopy-ammattikeittiöhuuvien rasvanpilkkomistekniikka mahdollistaa tiettyjen lämmöntalteenottojärjestelmien käyttämisen, jolloin isoissa ilmamäärissä puhutaan merkittävistä parannuksista energiatehokkuudessa.

Suunnittelijaseminaari – road show pureutuu saneerauskohteiden energiatehokkuusinvestointeihin tarkemmin.

#bETSaatekniikkaan #suunnittelijaalähellä #tekniikkaedellä #letsmovetheairtogether #suunnittelijaseminaarit

Kysy lisää ja ilmoittaudu osallistujalistalle

Tuukka Karlsson

Tuoteryhmäpäällikkö

NORDexternal, NORDduct, NORDsilencer, NORDdoor, NORDdiffuser, NORDgrille & IMS-tuotteet