Tarpeenmukainen ilma RPM-LV – ilmavirtasäätimellä

11.09.2020

Kompakti ja tarkka ilmavirtasäädin mahtuu ahtaisiin paikkoihin, tarvitsee lyhyen suojaetäisyyden ja on Bacnet/Modbus-yhteensopiva.

Ilmavirtasäädin RPM-LV on varmaan aika lähellä suunnittelijan unelmaa, tuoteryhmäpäällikkö Kadi Alber veikkaa,  – Siihen on mahdutettu niin paljon hyviä ominaisuuksia.

Ilmavirtasäädin takaa aina tarpeenmukaisen ilmanvaihdon reagoimalla muutoksiin paine-eroissa jo muutamassa minuutissa. Energiansäästöä syntyy, kun ilmanvaihtojärjestelmä reagoi nopeasti ja säätää toimintatehoaan aina automaattisesti tilanteen mukaan. – RPM-LV:n mittaustarkkuus on erinomainen ja sen voi kytkeä toimimaan Bacnet/Modbus-järjestelmän kanssa, Alber kertoo.

Suunnittelijalle ja rakennuksen käyttäjälle energiansäästö ja käyttömukavuus ovat tärkeitä ominaisuuksia, mutta RPM-LV:ssä on huomioitu myös asennettavuus.

RPM-LV on yksi markkinoiden pienimmistä, ja kokonsa puolesta helppo asentaa hankaliin ja ahtaisiinkin paikkoihin. – Asentaminen vaikka 90° käyrään ei ole enää iso juttu, Alber sanoo.

RPM-LV Ilmavirtasäädin

  • Erinomainen mittaustarkkuus, reagoi nopeasti paine-eroihin
  • Bacnet/Modbus-yhteensopiva
  • Kooltaan markkinoiden pienimpiä, mahtuu myös ahtaisiin paikkoihin