Mitä henkilöstömme ajattelee työnantajastaan? Mistä arki työpaikalla koostuu? Miten tiimimme toimii?

27.12.2022

’’ETS NORD on alku reitille, joka on täynnä mahdollisuuksia.’’ (Marcus, tuoteryhmäpäällikkö, 6 vuotta yrityksessä)

’’ETS NORDilla ei ole mahdollista kangistua kaavoihin, koska kahta samanlaista päivää ei ole.’’ (Kärri, graafinen suunnittelija, 3 vuotta yrityksessä)

’’Olen oppinut paljon alasta ja päässyt näkemään ETS NORDin kasvutarinaa. On ollut upeaa olla osana sitä.’’ (Samuel, myyjä, 5 vuotta yrityksessä)

’’Vuoden 2018 yrityskaupan jälkeen on ollut aidosti sellainen fiilis, että ETS NORDin nimen alla halutaan viedä eteenpäin asioita, halutaan kehittyä ja panostaa tähän hommaan.’’ (Ville, työsuunnittelija, 20 vuotta yrityksessä)

’’Töissä minua motivoi vahva kiinnostus ilmanvaihtoalaan sekä uudet haasteet ETS NORDin jatkuvasti muuttuvassa tuotevalikoimassa.’’ (Jens, myyjä, 11 vuotta yrityksessä)

’’Joustavuus arvona tarkoittaa, että meillä ei päätöksen aikaansaamiseksi tarvita pitkää komentoketjua. ETS NORD on hyvin käytännönläheinen yritys, jonka omistajat osallistuvat jokapäiväiseen operatiivisen tason toimintaan.’’ (Jari, maajohtaja, 11 vuotta yrityksessä)

’’Tiimiläisemme ovat ystävällisiä ja kaikki kunnioittavat toisiaan. Rakastan työskentelyä heidän kanssaan. Pystyn aina kysymään kollegoilta apua, jos tarvitsen sitä.’’ (Irina, tuotannon työnjohtaja, 10 vuotta yrityksessä)

’’Yritys kehittyy ja laajenee koko ajan, minkä ansiosta meille esitetään jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja haasteita. Pääset kasvamaan yrityksen mukana.” (Taavi, teknologia-asiantuntija, 2 vuotta yrityksessä)

’’Tykkään siitä, että ETS NORDilla työn ja aktiivisen ammattiurheilun yhteensovittaminen onnistuu. Työajat mahdollistavat sen, että voin käydä aamuisinkin pari kertaa viikossa harjoituksissa.’’ (Niko, asiakaspalvelu, 5 vuotta yrityksessä)

’’Johtajana tavoitteeni on, että kaikki luottavat minuun. Kohtelen kaikkia tasapuolisesti ja olen heidän tukenaan, kun he tarvitsevat minua. Puolustan ja tuen heitä vaikeissa tilanteissa.’’ (Timo, tuotekehityspäällikkö, 6 vuotta yrityksessä)

’’Muutaman vuoden ajan Ruotsissa keskityttiin pääsääntöisesti vain ETS NORDin tuotekategorian esilletuomiseen ja puuhattiin paljon samojen asioiden parissa. Nyt tuntuu, että viimeaikaisten yritysostojen myötä olemme menossa kohti uusia upeita haasteita!’’ (Hans, logistiikka, 6 vuotta yrityksessä)

’’Työpäivät ETS NORDilla ovat aina erilaisia, lähes joka päivä tulee uusia haasteita ratkaistavaksi.’’ (Antti, tuotantopäällikkö, 6 vuotta yrityksessä)

’’Meidän porukka on kasvanut todella vauhdikkaasti. Ollaan kaikki erilaisia persoonia, eri osastoilta ja eri maista. Se mikä meitä yhdistää, on työn tekeminen sopivasti huumorilla höystettynä ja toinen toistamme tukien. On ilo olla osa näin upeaa tiimiä.’’ (Anni, markkinointi, 3 vuotta yrityksessä)

’’ETS NORDilla työskentely haastaa sinua, mutta positiivisella tavalla.’’ (Henrik, maajohtaja, 6 vuotta yrityksessä)

’’Me etenemme askel askeleelta, investoimalla uusimpaan teknologiaan, panostamalla tiimiimme ja tuotekehitykseen. Tavoitteenamme on tuottaa huippuluokan ilmanvaihtojärjestelmiä kestävästi ja ympäristöystävällisesti.’’ (Urmas, partner, 24 vuotta yrityksessä)

”Tämä on todella motivoiva työympäristö. Meille tarjotaan erilaisia työsuhde-etuja ja yhteisiä tapahtumia, jotka lisäävät työntekijöiden yhteenkuuluvuuden tunnetta.’’ (Kätlin, työturvallisuusassistentti, 1 vuosi yrityksessä)

’’Uusille ETSiläisille haluaisin sanoa, että älä pelkää tätä työtä. Meillä on hyvä työporukka, kaikki opettavat toisiaan ja antavat tukea. Kyllä tässä aina pärjää.’’ (Erki, ajojärjestelyn esimies, 10 vuotta yrityksessä)

’’Pidän todella paljon ihmisistä, joiden kanssa työskentelen. Tiimissämme kaikki tukevat toisiaan. Minusta tuntuu, että sitä mitä teen arvostetaan, enkä koskaan pelkää esittää kysymyksiä.’’ (Hendrik, ohjelmistosuunnittelija, 1 vuosi yrityksessä)

’’Suosittelen ehdottomasti ETS NORDia työnantajana. Täällä pääset osaksi mahtavaa tiimiä, jossa kaikkien mielipiteitä kuunnellaan. Toimistolle on joka aamu ilo tulla.’’ (Marelle, kirjanpitäjä, 1 vuosi yrityksessä)

’’ETS NORDilla johtajat ovat läsnä. He ovat aina valmiina kuuntelemaan sinua ja tekemään nopeita päätöksiä.’’ (Jaago, teknologiapäällikkö, 5 vuotta yrityksessä)

’’ETS NORD on ollut loistava työnantaja minulle. Uskon, että niin on myös kaikille muille, jotka ovat yrityksestä kiinnostuneita. Olen edelleen innoissani täällä työskentelemisestä ja siitä, että pääsen näkemään yrityksen kasvua.’’ (Eve, ostopäällikkö, 20 vuotta yrityksessä)

’’ETS NORDin tiimi tuntuu perheeltä, joka haastaa sinua joka päivä ja samalla pitää sinusta huolta. Olen iloinen saadessani olla osa tätä unelmatiimiä, jossa jokainen on omistautunut ja valmis oppimaan uusia asioita. ETS NORDin vahvuus on henkilöstömme.” (Maia, henkilöstöpäällikkö, 4 vuotta yrityksessä)

’’Toivon, että kaikki meillä työskentelevät nauttivat tekemisestään ja työnsä tuloksista. Toivon, että jokainen, jolla joskus on vaikeaa, kertoo siitä rohkeasti, sillä yhdessä keksimme varmasti ratkaisun.’’ (Markku, partner, 11 vuotta yrityksessä)