Tiesitkö tämän ETS NORDista?

28.12.2021

-Meillä on yli 23 vuoden kokemus ilmanvaihtoalalla.

-Meillä on 6 työntekijää, jotka ovat työskennelleet ETS NORDilla jo yli 20 vuotta.

-Valikoimastamme löytyy yli 500 tuotetta.

-90% tuotteistamme tulevat omasta tuotannostamme.

-ETSiläisten kokonaismäärä kasvaa jatkuvasti ja meitä on jo lähes 450.

-Yrityksemme joululahja tänä vuonna on lahjoitus Hyvä Joulumieli -keräykselle.

ETS NORD tarjoaa töitä ja harjoittelupaikkoja useilla eri osastoilla vuosittain. Tänä vuonna meillä on ollut ilo toivottaa tervetulleeksi monia eri aloilla opiskelevia nuoria. Harjoittelun jälkeen monet opiskelijat työllistyvät ETS NORDille.

ETS NORD on yksi pohjoismaiden johtavista, nopeasti kasvavista ja innovatiivisiin ilmanvaihtoratkaisuihin erikoistuneista yrityksistä. Olemme etujoukoissa luomassa uutta ja kestävää sisätilamukavuuden tulevaisuutta.

Vuoden 2021 aikana meillä aloitti yhteensä 110 uutta ETSiläistä.

Toimimme kolmessa eri maassa: Suomessa, Virossa ja Ruotsissa. Jokaisella maalla on oma kanavatuotantoyksikkö.

Olemme mukana Dubai EXPO 2020 -maailmannäyttelyssä. Tuotteitamme löytyy myös Tšekeistä, Saksasta, Italiasta, Espanjasta, Latviasta, Suomesta, Virosta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Islannista, Australiasta ja monista muista maista.

Toimimme asiakkaidemme luotettavana kumppanina aina projektin suunnitteluvaiheesta tuotteiden asennukseen ja tekniseen huoltoon. Suunnittelijoiden avuksi olemme kehittäneet kolme eri mitoitus- ja valintaohjelmaa: AHUiQ, KITCHENiQ & SILENCERiQ (ja lisää on tulossa!).

Recair-ilmankäsittelykoneille myönnettiin joulukuussa 2019 kotimaisesta alkuperästä kertova Avainlippu-merkki. Merkki kertoo tuotteen ja palvelun suomalaisesta alkuperästä sekä tuotteen suomalaista työtä edistävästä vaikutuksesta.

Tuotekehityksemme perustuu tutkimustuloksiin, vankkaan kokemukseen ja uusiin innovaatioihin. Vastaamme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeisiin. 

Tuotekehitysosastollamme työskentelee 30 henkilöä ja määrä kasvaa jatkuvasti.

‘’Paras LVI-alan verkkokauppa’’ (asiakaspalaute 2020). Verkkokauppamme palvelee 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.

Huolellisesti suunniteltujen logistiikkajärjestelyjen myötä pystymme takaamaan asiakkaillemme tarkat ja nopeat toimitusajat. 

Työskentelemme yhdessä toisiamme tukien ja kunnioittaen. Pidämme hyvää huolta yhteistyökumppaneistamme – työntekijöistämme, asiakkaistamme, alihankkijoistamme, osakkeenomistajistamme sekä ympäröivästä yhteisöstämme.

Järjestämme paljon erilaisia tapahtumia meidän asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, sekä omille työntekijöille. Meille on tärkeää, että kaikki pääsevät tutustumaan toisiinsa ja viettämään aikaa yhdessä. Viimeisimmäksi villityksesi on noussut padel, jota pelaillaan yhdessä kaksi kertaa viikossa yritykselle varatuilla viikkovuoroilla.

Työntekijämme ovat arvokkain resurssimme. Työntekijöidemme pätevyys, motivaatio ja sitoutuminen ovat olennaisen tärkeitä niin asiakasyhteyksissä kuin hyvän ja turvallisen yhteisen työympäristön luomisessa. Yrityksessämme on paljon upeita kykyjä omaavia alansa ammattilaisia. Jokaisen yksilön taidot huomioidaan ja kaikille annetaan mahdollisuus oppia ja edetä.

-Hyvä työviikko alkaa sillä, että töihin on mukava tulla! Meitä on monenlaisia, mutta yksi yhdistävä tekijä meillä on hyvän työympäristön arvostaminen. Kannustamme ja arvostamme toisiamme.

-Uskomme menestyksen syntyvän tiimimme ja organisaatiomme jatkuvasta kehittämisestä. Ajattelemme asioita tuoreesti, ja siten tuotamme kumppaneillemme lisäarvoa, laatua ja edistyksellisiä tuotteita. Meillä kaiken toiminnan ja kehityksen pohjana toimivat ETS NORDin arvot:

  • Yhteistyö
  • Vastuullisuus
  • Erinomaisuus