ETS NORD noutopiste palvelee taas normaalisti

15.05.2020

Tuusulan noutopiste aukeaa ma 18.5.2020. Suosittelemme edelleen tekemään tilaukset ensisijaisesti ETS NORD-verkkokaupasta, josta saat toimituksesi kaikkein nopeimmin.

Nouto palvelee ma-pe klo 6.30-16.00 ja asiakaspalvelu ma-pe klo 8.00-16.00. Noutopisteessä vieraillessasi huomioithan sopivan etäisyyden ja hygienian koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Suosi verkkokauppaa – se on nopein ja turvallinen

Jos sinulla ei ole ennestään tunnuksia verkkokauppaamme, voit pyytää tunnuksien aktivoimista omalta myyjältäsi tai asiakaspalvelulta. He auttavat sinua mielellään kaikissa ETS NORD -verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä.

ETS NORD -verkkokauppa toimii tällä hetkellä sekä vanhalla että uudella alustalla. Vanha alusta on poistumassa kesäkuussa, eivätkä projektit siirry automaattisesti vanhasta versiosta uuteen.

Vanhan verkkokaupan käyttäjänä voit kirjautua itse uuteen verkkokauppaan. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi. Voit luoda itsellesi uuden salasanan, kun kirjaudut sisään uuteen verkkokauppaan ensimmäisen kerran.

Muut tilaustavat

Tilauksia voi tehdä myös sähköpostitse ([email protected]) ja puhelimitse (040 1842 842). Myyntimme ja asiakaspalvelumme ovat valmiudessa neuvomaan puhelimitse ja sähköpostitse.

Jari Lehtonen

Maajohtaja

[email protected]

040 504 2709